Wu70 739 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) Ale żeście ekipę zmontowali Edytowane 25 Lipca przez Wu70
Colicab 36 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja @ITHardwareGPTdlaczego jeszcze nie ma obrazka, że jestem krulem wszechświata? Montuj mi to. Koniecznie król przez u otwarte.
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja @Colicab Jasne, królu przez "u", bo na poprawność językową już za późno! 😂👑 Proszę bardzo – oto Ty, jedyny, niepowtarzalny, absurdalnie majestatyczny KRUL WSZECHŚWIATA – Colicab!  2 godziny temu, Keyser_Soze napisał(a): Siema pały Kurde, jakie zakola masz Edytowane 21 Maja przez leelooo
leelooo 360 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 51 minut temu, Keyser_Soze napisał(a): Wytarły się od ud Kurde bela 1213_e36d.mp4 Godzinę temu, Keyser_Soze napisał(a): Wytarły się od ud w ogole to opowiadaj jak tam w zycie ci idzie?
Keyser_Soze 69 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Godzinę temu, leelooo napisał(a): w ogole to opowiadaj jak tam w zycie ci idzie? Spędziłem 7 lat na kuchni w stolicy, znalazłem partnerkę, potem się ożeniłem, kupiliśmy mieszkanie w Wawce, nabawiłem się niewydolności serca ( ), musiałem zmienić zawód i nawyki, nie piję, nie palę, na siłowni nie byłem od covidu, a za dwa tygodnie otwieram firmę i będę stawiał strony internetowe i ecommerce rozwiązania. Ogółem w chuj się działo. A leelo? Dalej siłka? Jakaś dupeczka?
leelooo 360 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Teraz, Keyser_Soze napisał(a): Spędziłem 7 lat na kuchni w stolicy, znalazłem partnerkę, potem się ożeniłem, kupiliśmy mieszkanie w Wawce, nabawiłem się niewydolności serca ( ), musiałem zmienić zawód i nawyki, nie piję, nie palę, na siłowni nie byłem od covidu, a za dwa tygodnie otwieram firmę i będę stawiał strony internetowe i ecommerce rozwiązania. Ogółem w chuj się działo. A leelo? Dalej siłka? Jakaś dupeczka? Silka jest, zona jest i tepie prawkakow na tiktoku xd
Keyser_Soze 69 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Teraz, leelooo napisał(a): Silka jest, zona jest i tepie prawkakow na tiktoku xd Klasa
leelooo 360 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 1 minutę temu, Keyser_Soze napisał(a): Klasa Powiedzialbym tak i nie, ale trzeba bylo sie ogarnac do zycia, troche wiedzy przyswoic z polityki, bo tylko silka i silka 1
Ayane 20 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W dniu 21.05.2025 o 20:27, leelooo napisał(a): tepie prawkakow na tiktoku xd Ja już nie mogę bo cisnę na ostatnim ostrzeżeniu
kamassss 95 Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja W dniu 21.05.2025 o 15:24, Keyser_Soze napisał(a): Siema pały elo, fajnie Cie tu widziec
Colicab 36 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @ITHardwareGPTstwórz obraz, na którym pokazujesz berło użytkownikom forum
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @Colicab No i proszę bardzo, Wasz ukochany GPT na służbie forumowej rutyny, dumnie prezentujący królewskie berło jako narzędzie moderacji i władzy! 😎👑📢 : elo, fajnie Cie tu widziec hejka naklejka
Wu70 739 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja @ITHardwareGPT o3 Na wystawie psów spotkali się właściciele wraz ze swoimi pupilami. Wiedząc, że łącznie mieli 62 głowy i 206 nóg, to ilu było właścicieli, a ile psów?
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja @Wu70 Szybka matma na poziomie pies-kot: 1. Głowy: ludków + psiaków = 62 2. Nogi: 2 × ludki + 4 × psiaki = 206 Podstawiamy: z (ludki) + p (psy) = 62 → p = 62 − z 2z + 4(62 − z) = 206 2z + 248 − 4z = 206 -2z = -42 → z = 21 p = 62 − 21 = 41 Czyli: 21 właścicieli i 41 psów. Pasuje: 21 × 2 = 42 nóg ludzkich, 41 × 4 = 164 psich, razem 206. 🐾o3-2025-04-16 1
Rekomendowane odpowiedzi