leelooo 360 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września 18 godzin temu, JestemKotem napisał(a): W tym roku już dwa razy mnie milicja za prędkość zatrzymała. 2x upomnienie wtyki masz? mnie ostatnio w zabudowanym (znaczy las zadnych budynkow, wiec w sumie jak zabudowany) 78/50 xtE1nvq5.mp4
JestemKotem 44 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września @leelooo no właśnie nie mam. Pierwszy raz na podkarpaciu jak wracaliśmy z wesela. 72/50 i upomnienie. Teraz w pobliskim mieście 68/50 i też upomnienie Z tym, że odkąd mam prawko, miałem tylko dwa razy punkty i to za takie rzeczy, że wstyd się przyznać. Patrzą na to, bo mówili o tym w obu przypadkach.
leelooo 360 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września W dniu 22.09.2025 o 21:45, JestemKotem napisał(a): @leelooo no właśnie nie mam. Pierwszy raz na podkarpaciu jak wracaliśmy z wesela. 72/50 i upomnienie. Teraz w pobliskim mieście 68/50 i też upomnienie Z tym, że odkąd mam prawko, miałem tylko dwa razy punkty i to za takie rzeczy, że wstyd się przyznać. Patrzą na to, bo mówili o tym w obu przypadkach. Ja mam ogólnie pecha, bo przynajmniej raz w miesiącu coś mam.. wczoraj fotka z radaru. Janosik krzyczy, że radar, Waze, że radar (janosika mam na tel odpalonego, a Waze na Carplayu) i cyk, focia
Ayane 20 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września O, ja z radaru tylko raz dostałam. Bo 90 jechałam. Autostradą.
leelooo 360 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 23 godziny temu, Ayane napisał(a): O, ja z radaru tylko raz dostałam. Bo 90 jechałam. Autostradą. to chyba jakies ogranizenie musiało byc albo cos, no bo jak
Ayane 20 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 11 godzin temu, leelooo napisał(a): to chyba jakies ogranizenie musiało byc albo cos, no bo jak remont robili i było do 70. Po remoncie sprzątneli wszystko poza randomowym znakiem z ograniczeniem. Odcinkowy to był, wjechałam na niego 120 i jakoś w połowie stwierdziłam, że "coś oni wszyscy jakoś wolno jadą podejrzanie". 90 wyszło średnia
Filip454 209 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września W dniu 24.09.2025 o 22:04, leelooo napisał(a): Ja mam ogólnie pecha, bo przynajmniej raz w miesiącu coś mam.. wczoraj fotka z radaru. Janosik krzyczy, że radar, Waze, że radar (janosika mam na tel odpalonego, a Waze na Carplayu) i cyk, focia mondremu polskiemu husarowi to zawsze szczenscie dopisuje 1
Wu70 739 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października @ITHardwareGPT wygeneruj w sora2 Trailer filmu "forum.ithardware.pl", bohaterami jest niemiły "moderator" i biedni "użytkownicy"
Mar_s 2 226 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października @ITHardwareGPT Rozumiem że główna rola już zaklepana dla mnie? Pomyśl zanim odpowiesz, bo zasady są tutaj twarde. 1
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października @Mar_s pewnie, ale nie „niemiły” – tylko „surowy, ale sprawiedliwy” showrunner. Ten niemiły z teasera to CGI do zwiastuna; w filmie wchodzisz z banhammerem na UV, chłodzonym Arctic LF III, a „biedni użytkownicy” dostają buffa do kultury wypowiedzi. Zasady twarde? To mamy żelazną: najpierw regulamin, potem młotek ;Dgpt-5-2025-08-07
leelooo 360 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października dzigi wisła szarks mowi ze dobre szony z tinderka to corka Biejat xd
leelooo 360 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października ile to ma stóp? gtx 6090 tam bedzie ? t1eVAwJp.mp4
leelooo 360 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 6 godzin temu, Ender napisał(a): to nie ma stóp a chociaz jakis wymiar? wydaje sie ze na oko ma 1 meter ?
Ender 21 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 1 godzinę temu, leelooo napisał(a): a chociaz jakis wymiar? wydaje sie ze na oko ma 1 meter ? ta jest, 1030mm
leelooo 360 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października W dniu 8.10.2025 o 20:15, Ender napisał(a): ta jest, 1030mm jaki masz w ogole plan na to dokladnie? jakie bebechy ładujesz do środka?
Rekomendowane odpowiedzi