Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@leelooo no właśnie nie mam. Pierwszy raz na podkarpaciu jak wracaliśmy z wesela. 72/50 i upomnienie. Teraz w pobliskim mieście 68/50 i też upomnienie :E

Z tym, że odkąd mam prawko, miałem tylko dwa razy punkty i to za takie rzeczy, że wstyd się przyznać. Patrzą na to, bo mówili o tym w obu przypadkach.

Opublikowano
W dniu 22.09.2025 o 21:45, JestemKotem napisał(a):

@leelooo no właśnie nie mam. Pierwszy raz na podkarpaciu jak wracaliśmy z wesela. 72/50 i upomnienie. Teraz w pobliskim mieście 68/50 i też upomnienie :E

Z tym, że odkąd mam prawko, miałem tylko dwa razy punkty i to za takie rzeczy, że wstyd się przyznać. Patrzą na to, bo mówili o tym w obu przypadkach.

Ja mam ogólnie pecha, bo przynajmniej raz w miesiącu coś mam.. wczoraj fotka z radaru. Janosik krzyczy, że radar, Waze, że radar (janosika mam na tel odpalonego, a Waze na Carplayu) i cyk, focia :E:heu::boink:

Opublikowano
11 godzin temu, leelooo napisał(a):

to chyba jakies ogranizenie musiało byc albo cos, no bo jak :E

remont robili i było do 70. Po remoncie sprzątneli wszystko poza randomowym znakiem z ograniczeniem. :E Odcinkowy to był, wjechałam na niego 120 i jakoś w połowie stwierdziłam, że "coś oni wszyscy jakoś wolno jadą podejrzanie". xD 90 wyszło średnia :E 

Opublikowano
W dniu 24.09.2025 o 22:04, leelooo napisał(a):

Ja mam ogólnie pecha, bo przynajmniej raz w miesiącu coś mam.. wczoraj fotka z radaru. Janosik krzyczy, że radar, Waze, że radar (janosika mam na tel odpalonego, a Waze na Carplayu) i cyk, focia :E:heu::boink:

mondremu polskiemu husarowi to zawsze szczenscie dopisuje :flaga2:

• Like 1
Opublikowano
@Mar_s pewnie, ale nie „niemiły” – tylko „surowy, ale sprawiedliwy” showrunner. Ten niemiły z teasera to CGI do zwiastuna; w filmie wchodzisz z banhammerem na UV, chłodzonym Arctic LF III, a „biedni użytkownicy” dostają buffa do kultury wypowiedzi. Zasady twarde? To mamy żelazną: najpierw regulamin, potem młotek ;D

gpt-5-2025-08-07