Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już od jakichś 8 lat sporadycznie zaglądałem na forum. Sporo się w życiu pozmieniało, brak czasu :(

W dniu 5.11.2024 o 11:59, Stjepan napisał(a):

Lubię ten sport. :D :E

Stjopa, nie chcesz kupić IBM 600? W pięknym stanie, z windows 98 SE :E

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, JestemKotem napisał(a):

Jak mogłeś mnie nie wymienić?!

Kicioq :O

Jeszcze koziej i Boroskiego brakuje.

Edytowane przez Jinx
Opublikowano
12 minut temu, JestemKotem napisał(a):

Ja już od jakichś 8 lat sporadycznie zaglądałem na forum. Sporo się w życiu pozmieniało, brak czasu :(

Stjopa, nie chcesz kupić IBM 600? W pięknym stanie, z windows 98 SE :E

Cześć Kiciok :E Ile? jakaś normalna cena mnie interesuje, aha dzisiaj dwa HP poszły do piachu. :E wrócę za godzinę oglądam Venoma jak by co, aha zdrówko. :pijaki:

Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Cześć Kiciok :E Ile? jakaś normalna cena mnie interesuje, aha dzisiaj dwa HP poszły do piachu. :E wrócę za godzinę oglądam Venoma jak by co, aha zdrówko. :pijaki:

Panie, pińcet! Ale stan perełka i bateria ori trzyma :E

Ja zmieniłem target mojego hobby, kolekcjonuje stare polskie radia.

Został mi w sumie ten IBM i Acer też z pentium albo pentium 2, jakoś tak. Też sprawny.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@JestemKotem Vujo podobnie będzie, zajestruje się.

Mnie brakuje w politycznym pushup3k, mądrze gość pisał (ale chyba go nie będzie bo usunął konto, nie wiem czy nie z powodów zdrowotnych), no i Keyser_Soze też by się przydał w politycznym.

Edytowane przez RyszardGTS
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, JestemKotem napisał(a):

I Vujka :glodny:

elo

Teraz, RyszardGTS napisał(a):

Mnie brakuje w politycznym pushup3k, mądrze gość pisał (ale chyba go nie będzie bo usunął konto, nie wiem czy nie z powodów zdrowotnych), no i Keyzer_Soze też by się przydał w politycznym.

puszek to z Boguchwały był z tego co pamiętam, wieczny student polibudy Rzeszowskiej 

• Like 2
Opublikowano
Teraz, RyszardGTS napisał(a):

Mnie brakuje w politycznym pushup3k, mądrze gość pisał (ale chyba go nie będzie bo usunął konto, nie wiem czy nie z powodów zdrowotnych), no i Keyzer_Soze też by się przydał w politycznym.

Puszek dobry był, na IRCu jeszcze siedział swego czasu. No ale fakt, konto usunął.

Teraz, Jinx napisał(a):

Unitre też?

Diora, Unitra, ZRK. Lampowe i tranzystorowe. Mam już sporo sztuk.

Opublikowano
34 minuty temu, JestemKotem napisał(a):

Też jestem zdziwiony, że tu jestem :E

W sumie ciekawi mnie jak się życie potoczyło Labowiczom.

Czy Zigu dalej jest byznesmenem? Czy Duniek dalej robi szalone projekty? Atą został milionerem? Kozia w psychiatryku? Stjopa dalej sączy tanie piwo?

Nie spodziewałem się, że zobaczę jeszcze tą kocią mordę... ;)

Dobrze, że jesteś  :uscisk:

Łap jeśli chcesz

MqjYGLo.jpg

do99d.jpg

FahGj.jpg

vazew.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

Puszek dobry był, na IRCu jeszcze siedział swego czasu. No ale fakt, konto usunął.

sie siedzialo jak debil kupe czasu i brylowalem w kazdym rankingu XD

image.png.7505145091b2c891e1cfe6c5efd7c8f0.png

KURWA JAK TO BAWI XDDDDDDDD

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, RyszardGTS napisał(a):

Mnie brakuje w politycznym pushup3k, mądrze gość pisał (ale chyba go nie będzie bo usunął konto, nie wiem czy nie z powodów zdrowotnych), no i Keyser_Soze też by się przydał w politycznym.

Nom Keyzerka to bym poczytał i w wielu kwestiach przyznał mu po latach rację.

Opublikowano
3 minuty temu, JestemKotem napisał(a):

Panie, pińcet! Ale stan perełka i bateria ori trzyma :E

Ja zmieniłem target mojego hobby, kolekcjonuje stare polskie radia.

Został mi w sumie ten IBM i Acer też z pentium albo pentium 2, jakoś tak. Też sprawny.

Dogadamy się w niedziele, dziś i jutro jest picie, nie po to cały tydzień człowiek pracował by w weekend nie zachlać mordy, cześć Vujo, kopę lat, ja zbieram, stare kompy, gry BigBox pierwsze wydania i muzę z muzy mam już 900+ albumów, no jeżdżę na koncerty/festiwale, w tym roku jeszcze odwiedzę Kutno, w przyszłym będę we Wrocławiu na Behemoth, a w czerwcu znowu na Mystic Festival. :metal:

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, kamassss napisał(a):

Nie spodziewałem się, że zobaczę jeszcze tą kocią mordę... ;)

Dobrze, że jesteś  :uscisk:

Łap jeśli chcesz

Miło czytać takie posty < 3

2 minuty temu, Vujo napisał(a):

sie siedzialo jak debil kupe czasu i brylowalem w kazdym rankingu XD

No XD ile tam czasu się spędzało.

Teraz, Stjepan napisał(a):

Dogadamy się w niedziele, dziś i jutro jest picie, nie po to cały tydzień człowiek pracował by w weekend nie zachlać mordy, cześć Vujo, kopę lat, ja zbieram, stare kompy, gry BigBox pierwsze wydania i muzę z muzy mam już 900+ albumów, no jeżdżę na koncerty/festiwale, w tym roku jeszcze odwiedzę Kutno, w przyszłym będę we Wrocławiu na Behemoth, a w czerwcu znowu na Mystic Festival. :metal:

To teraz Ci rozwale głowe- Nie pije od 5 lat XD

Opublikowano
5 minut temu, Vujo napisał(a):

elo

puszek to z Boguchwały był z tego co pamiętam, wieczny student polibudy Rzeszowskiej 

Mikołaj jakiś tam. Był też na wykopie, ale tam też usunął konta. Jak będę miał chwilę, to spróbuję go namierzyć. Mam kilku znajomych z Boguchwały, spróbuję przetrzepać fejsa, bo jeszcze twarz pamiętam (chyba), choć wystalkowałem go ponad 14 lat temu :E

Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

dziś i jutro jest picie, nie po to cały tydzień człowiek pracował by w weekend nie zachlać mordy

takiego Stjepana od zawsze szanowałem <3

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

No XD ile tam czasu się spędzało.

kretynizm, ale co zrobić

kontakt mam z Carbonem, widzieliśmy się kilka razy, z thantorem miałem bardzo dobry kontakt, nawet czesto sie widywalismy, ale odjebalo mu i poszedl w swiat XD

1 minutę temu, kamassss napisał(a):

Mikołaj jakiś tam. Był też na wykopie, ale tam też usunął konta. Jak będę miał chwilę, to spróbuję go namierzyć. Mam kilku znajomych z Boguchwały, spróbuję przetrzepać fejsa, bo jeszcze twarz pamiętam (chyba), choć wystalkowałem go ponad 14 lat temu :E

mysle, ze to nie bedzie ciezkie, typowy kuc XD