RyszardGTS 372 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 15 minut temu, Vujo napisał(a): elo puszek to z Boguchwały był z tego co pamiętam, wieczny student polibudy Rzeszowskiej Vujo! 1
JestemKotem 21 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada A Marcin kilogram wziął w końcu ślub z Jochnką? 1
Vujo 14 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada a gdzie Gordon ten zjeb pseudointelektualny? 1
Stjepan 278 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Tydzień temu chlałem i jarałem do 8 rano, wstałem o 18 było grubo. Po bubach się szlajałem z kumplem i kumpelami.
RyszardGTS 372 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Gordon był chyba... chyba, na wykopie ale nawet tam mi ślad po nim zaginął. Wydaje mi się że widziałem go parę lat wstecz na wykopie dlatego CHYBA go widziałem.
kamassss 22 Opublikowano 15 Listopada Autor Opublikowano 15 Listopada 6 minut temu, Vujo napisał(a): sie siedzialo jak debil kupe czasu i brylowalem w kazdym rankingu XD KURWA JAK TO BAWI XDDDDDDDD Aha. Vujo (Jakubie), też dobrze, że jesteś 4 minuty temu, hwdp43 napisał(a): Marcin parowa kg mial lepszom
JestemKotem 21 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Teraz, Vujo napisał(a): a gdzie Gordon ten zjeb pseudointelektualny? Prawnik od siedmiu boleści XD Teraz, Stjepan napisał(a): Tydzień temu chlałem i jarałem do 8 rano, wstałem o 18 było grubo. Po bubach się szlajałem z kumplem i kumpelami. Stjopa, Ty się nie zestarzejesz nigdy. Pamiętam jak dziś Twoje zdjecie z browarem
Vujo 14 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Teraz, RyszardGTS napisał(a): Gordon był chyba... chyba, na wykopie ale nawet tam mi ślad po nim zaginął. Wydaje mi się że widziałem go parę lat wstecz na wykopie dlatego CHYBA go widziałem. zgadza sie, byl na wykopie, widzialem po stylu pisania Teraz, JestemKotem napisał(a): Stjopa, Ty się nie zestarzejesz nigdy. Pamiętam jak dziś Twoje zdjecie z browarem w morzu lepsze
RyszardGTS 372 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada No i po staremu, wpadnie ekipa starych śmietnikowców i 20 postów w ciągu 5minut
Stjepan 278 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 1 minutę temu, Vujo napisał(a): Stjepan, ile ty masz juz lat? 50? Trochę mniej nie rób ze mnie starca. 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Prawnik od siedmiu boleści XD Stjopa, Ty się nie zestarzejesz nigdy. Pamiętam jak dziś Twoje zdjecie z browarem Już nie piję browarów, teraz whyski leci. 1
JestemKotem 21 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Dobra, co robicie w życiu? Jak się Wam potoczyło?
Vujo 14 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Teraz, JestemKotem napisał(a): Dobra, co robicie w życiu? Jak się Wam potoczyło? do pracy trzeba wstawac jezdzisz na rowerze? bo ja km to sporo natloklem i zwiedzilem troche zagranice
Stjepan 278 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Kiciok nie jest źle, się pracuje, chleje i żyje, oraz gra, za 5 dni Stalker 2 jaram się kościół w Norwegii. 1
Jinx 39 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 8 minut temu, JestemKotem napisał(a): A Marcin kilogram wziął w końcu ślub z Jochnką? A ty jak tam z kiciokową? Dalej na kocią łapę?
lewuS 18 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 2 minuty temu, JestemKotem napisał(a): Dobra, co robicie w życiu? Jak się Wam potoczyło? jebałem 3 lata na Islandii, covid zmusił mnie do powrotu i tak się złożyło że zostałem w tej chujni
RyszardGTS 372 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Można spamować Tak jak na labie - nie nabija postów więc wszystko ok. Nawet można rzucić "urwą" ale nie za często, po prostu nie przeginać. Na forum był taki a nie inny regulamin i takie a nie inne wytyczne modów dla modów. Tutaj podobno jest łagodniej, ale bez przesady bo nam zrobią TERROR PIŁOM I HONDOM
Stjepan 278 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Ja mam zajebistą robotę pracuję 2-3h a płacą mi za 8h.
JestemKotem 21 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Teraz, Vujo napisał(a): do pracy trzeba wstawac jezdzisz na rowerze? bo ja km to sporo natloklem i zwiedzilem troche zagranice Troche na moto, trochę rowerem, ale już rowerem to całkowicie amatorsko. Wolę zrobić na moto tak 300+ Za granice mnie nie wywiało, za to zostałem zaobrączkowany (zacipowany? XD ) 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): Kiciok nie jest źle, się pracuje, chleje i żyje, oraz gra, za 5 dni Stalker 2 jaram się kościół w Norwegii. Dzisiaj już coś kumpel wrzucał że się pobiera, może to ta sama gra? 2 minuty temu, Jinx napisał(a): A ty jak tam z kiciokową? Dalej na kocią łapę? To już inna, od 2016 roku mam jedną o dziwo 1 minutę temu, lewuS napisał(a): jebałem 3 lata na Islandii, covid zmusił mnie do powrotu i tak się złożyło że zostałem w tej chujni I co teraz robisz?
Rekomendowane odpowiedzi