Jinx 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, lewuS napisał(a): jebałem 3 lata na Islandii, covid zmusił mnie do powrotu i tak się złożyło że zostałem w tej chujni W Polsce jest zajebiscie. 1
Stjepan 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kiciok ja nawet mam kompa w robocie, stanowisko sobie stworzyłem wygodne, fotel Diablo, biurko, lapek, monitor, wszystko ze śmietnika.
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Stjepan napisał(a): Kiciok ja nawet mam kompa w robocie, stanowisko sobie stworzyłem wygodne, fotel Diablo, biurko, lapek, monitor, wszystko ze śmietnika. Robisz na ochronie? Bez hejtu, każda praca spoko 2
Vujo 7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Stjepan napisał(a): Ja mam zajebistą robotę pracuję 2-3h a płacą mi za 8h. a ja realnie z 10min XD
Stjepan 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, JestemKotem napisał(a): Robisz na ochronie? Bez hejtu, każda praca spoko Nie jako pracownik gospodarczy, pięć minut od domu.
hwdp43 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Można spamować Tak jak na labie - nie nabija postów więc wszystko ok. Faktycznie na labie chyba z 10k postow mi nie nabilo ...
lewuS 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu ale to pięknie wygląda jak temat żyje jak za starych dobrych czasów 1 1
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vujo napisał(a): a ja realnie z 10min XD Ja mam autem 3min XD Z tym, że robię u siebie od kilku lat 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Nie jako pracownik gospodarczy, pięć minut od domu. Ważne, że robota jest. Ja chyba dojrzałem, to nie te czasy, że się z Marcina i Orlenu cisnęło
RyszardGTS 301 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu O wiem kogo mi jeszcze brakuje, np: Sfinksa i Colicaba Sfinksa dawno nie było na labie, ale Colicab się pojawiał - wyślę mu PMkę, niech wpada na ITH.
lewuS 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a): O wiem kogo mi jeszcze brakuje, np: Sfinksa i Colicaba Sfinksa dawno nie było na labie, ale Colicab się pojawiał - wyślę mu PMkę, niech wpada na ITH. co licab 1 1
Stjepan 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Colicab niech wibija ja go lubiłem.
RyszardGTS 301 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, hwdp43 napisał(a): Faktycznie na labie chyba z 10k postow mi nie nabilo ... Celowy zabieg. Bo wtedy "kto miał dłuższego" pokazywał licznik postów. Pilarczyk celowo to zrobił. Czy kogoś to zniechęciło "do śmietnikowania"? raczej nie, a nawet śmietnik tak przed 2010-2011 był wg mnie najpopularniejszym działem na forum, ludzie byli w śmietniku bardziej wyluzowani i bardziej pogadali szczerze o wszystkim i o niczym.
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): Na złomie się też dorabia, a co. Kolega prowadzi Pszok. Jak masz w okolicy to dogadaj się z właścicielem/dzierżawcą. Tam byś miał perełki
Vujo 7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, JestemKotem napisał(a): Z tym, że robię u siebie od kilku lat co robisz?
Stjepan 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, JestemKotem napisał(a): Kolega prowadzi Pszok. Jak masz w okolicy to dogadaj się z właścicielem/dzierżawcą. Tam byś miał perełki Ja mam ze śmietnika perełki, stary co ludzie wyrzucają. muszę se do domu kupić fotel Diablo, zajebiście wygodne są, ten mój w kapcioże robi robotę.
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vujo napisał(a): co robisz? Naprawiam kąputry. I żałuje, że tak późno podjąłem decyzję o otwarciu własnego biznesu. 2
hwdp43 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a): Celowy zabieg. Bo wtedy "kto miał dłuższego" pokazywał licznik postów. Pilarczyk celowo to zrobił. Czy kogoś to zniechęciło "do śmietnikowania"? raczej nie, a nawet śmietnik tak przed 2010-2011 był wg mnie najpopularniejszym działem na forum, ludzie byli w śmietniku bardziej wyluzowani i bardziej pogadali szczerze o wszystkim i o niczym. Ale na starej wersji forum po wejsciu w profil pokazywalo wszystkie posty . Po aktualizacji juz nie ...
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Stjepan napisał(a): Ja mam ze śmietnika perełki, stary co ludzie wyrzucają. muszę se do domu kupić fotel Diablo, zajebiście wygodne są, ten mój w kapcioże robi robotę. Na pszoka jakie rzeczy ludzie przywożą, to byś się zdziwił. Jakiś czas temu kumpel dzwoni - Ty bo coś unitry przywieźli. Wzmacniacz WS 432 + gramofon GS 431 w pięknym stanie. 100% sprawne
Jinx 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zrobiliście jakiś backup profilu z laba? 1
Vujo 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JestemKotem napisał(a): a moto jakie masz? tez cos planuje
Stjepan 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, JestemKotem napisał(a): Na pszoka jakie rzeczy ludzie przywożą, to byś się zdziwił. Jakiś czas temu kumpel dzwoni - Ty bo coś unitry przywieźli. Wzmacniacz WS 432 + gramofon GS 431 w pięknym stanie. 100% sprawne Ja mam lampę, wkrętarkę, kompy, myszki, fotel kuźwa masakra. Lubię moją robotę, idę nie ma stresu, jest spoczko.
Jinx 5 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Na pszoka jakie rzeczy ludzie przywożą, to byś się zdziwił. Jakiś czas temu kumpel dzwoni - Ty bo coś unitry przywieźli. Wzmacniacz WS 432 + gramofon GS 431 w pięknym stanie. 100% sprawne Nom, a teraz nowa Unitra za wzmak 20k plus 20k za gramofon
RyszardGTS 301 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Coli był na początku września, wcześniej też w miarę regularnie wchodził. PMka wysłana, nawet jak zamkną forum to dostanie info o PMce na maila (i przeczyta całość, bo jak PMka jest krótka to pokazuje całość - przeważnie 2-3 pierwsze linie) No to pozostaje czekać na Colicaba
Rekomendowane odpowiedzi