Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@ZachyByły dwa rożne konta tylko ten sam adres i nazwisko i mi w jednym napisali ze tylko 1 sztuka an adres, ale to było szaleństwo koparkowe teraz pewnie nie będą tak sprawdzać:) -
Przez Wuadator · Opublikowano
Teoretycznie 90% gry, 10% praca. Obecnie program, w którym pracuję optymalnie potrzebuje 32 gb( męczę jeszcze na 16 gb w domu, bo 95% pracy jest w pracy), nie wiadomo, jak to za rok będzie wyglądało z wymaganiami do płynnej pracy. Być może na wyrost celuję, dam nie wiem. Biję się trochę z myślami -
Przez Winter · Opublikowano
To ci "doradcy" z tylnego siedzenia. Ale Nobla ma to już coś! -
Przez Piła · Opublikowano
No jak "byłeś ujęty" w kontekście że w jednym poście was wymieniono, to faktycznie zbrodnia, chyba że sugerujesz iż towarzystwo dla tomcuga nieciekawe A teraz przypomnij mi czy gdzieś ktoś został tam obrażony słowem powszechnie uznawanym za wulgarne, albo sugerowano że, no nie wiem, delikatnie rzecz ujmując padł na głowę? Nie, to była twoja i dwóch kolegów domena. Weź już wreszcie zluzuj majty, bo czytanie pomówień, oszczerstw i kłamstw jest zwyczajnie męczące. Wymiana 17 procków Intela chyba nie służy... A to nie ty przypadkiem weryfikowałeś ich test CP2077 i wyszło, że masz tam zbliżony FPS? Co za ironia. Nie podoba mi się taka bezsensowna nagonka i przeinaczanie faktów, bo internet jest dzisiaj zalany takim łajnem, a tutaj chciałbym szukać uczciwych i sprawdzonych informacji, a nie takiego bełkotu. Mam nadzieję że EOT i poziom ITH będzie wyższy od PCL.
-
-
Aktywni użytkownicy