-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MasterBlaster · Opublikowano
Może założylibyście osobny temat pt. Największe odpały z PClaba Myślę, że wiele osób jest ciekawych co takiego ludzie odwalają. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Cyberek to wiadomo, że tu już grafa blokuje w takiej rozdziałce. Ale LOW też ostro w góre. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
To może być problem ilości sprzedanych (popularności) jak komuś działa to nie pisze na pewno. Jak nie działa to wtedy szuka rozwiązania. Na Amazon to najpopularniejsze x670e. Szukałem po redditach i tam w większości przypadków bios poprawił różne problemy. Ale jak nie działa i reklamacje odrzucają to już widzę duży problem masz linka do tego problemu? Link do best-sellers: https://www.amazon.com/Best-Sellers-Computer-Motherboards/zgbs/pc/1048424 -
Przez narmiak · Opublikowano
Dla mnie to podwójne kombo i nie jest w ogóle spowodowane kiepską grą, bo ona sama zbiera dobre opinie. Ale od początku. Jak byłem młodszy grałem od premiery w Baldur's Gate 1 i 2, Icewind Dale 1 i 2, Planescape: Torment i uwielbiałem je przechodzić po kilka razy. Więc jak było już blisko premiery BG3, pojawiły się pierwsze opinie (pozytywne) z bety, to zrobiłem pre-order na GoGu. Pierwszego dnia odpaliłem grę, cięła się ze względu na leciwą już kartę graficzną (GF 1050 Ti) i tu następuje kombo - wymiana grafiki na coś mocniejszego, czyli w moim wypadku GF 4070 (bez TI). Super. Odpaliłem grę, puściłem kilka benchmarków, podłubałem w opcjach żeby mieć odpowiedni balans między ilością klatek i "ładnością", stworzyłem postać i... nie skończyłem prologu bo trzeba było jechać po dziecko do przedszkola. No nic. Jutro. Następnego dnia dużo pracy w pracy, następnego coś innego... Wieczorem jak jest czas to zazwyczaj kończy się na multi CoD z kumplami na konsoli... Niestety jestem już za stary, żeby przeznaczyć na grę kilka godzin podczas jednego posiedzenia. Nawet jak udało mi się odpalić, to zawsze "coś" trzeba było zrobić w Biedr yyy Realu i cała imersja oraz przyjemność z grania pryskała. Drugą grą której zakup okazał się wyrzuceniem dla mnie pieniędzy w błoto był Cyberpunk. Zrobiłem pre-order na kolekcjonerkę w wersji konsolowej na PS4. Na samym początku nie dało się grać z wiadomych powodów a jak już wyszły odpowiednie patche, a ja wymieniłem konsolę z PS 4 Pro na PS5 to w zasadzie straciłem ochotę na granie w to. Wiem, że jest poprawione, wiem, że teraz sporo ludzi sobie chwali, ale dla mnie jednak niesmak pozostał. Plus dochodzą te same powody, co w wypadku BG 3. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
O matko, w 1440p taki wzrost? Będzie potworek jutro...
-
-
Aktywni użytkownicy