@Fenrir_14Tzn źle mnie zrozumiałeś, zakup laptopa gamingowego i używanie go jako laptop normalna rzecz czyli podłączasz tylko myszkę bo wiadomo na touch padzie się nie da nic zrobić ale jak ktoś robi z laptopa stacjonarkę to już jest bez sensu
Ale tak to nie działa. Ludzie stracili pracę bo firmy padają. Będzie jeszcze mniej rąk do pracy to następne firmy będą padać i nic sie nie będzie tworzyć bo nie będzie miał kto pracować chyba ze postawimy na masową migrację.
Ja nie majac stacjonarki tak dzialalem, z eGPU (3070), no ale daleko temu bylo do wynikow 3070.
Do prostszych gierek spoko, bo lapek sie mniej grzal przez co mogles dluzej pograc. Potem lapka w plecak i na biznes tripa
Bez zabawy z przerzucaniem danych, instalowaniem gierek na pc i lapku oddzielnie, bindami itp. Po prostu jeden setup, troche wydajniejszy 'w domu'.
Wygoda dla kogos mobilnego, teraz handheldy juz raczej ten rynek zaoraly.
@Send1N no i masz prawo nie rozumieć. Ja mam kolegę który pracuje na off-shorach i jak jest na miejscu przez 2-3 tygodnie to korzysta z lapka z rtx 5080 i chłop zadowolony 😀
Rekomendowane odpowiedzi