Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Johnny Tomala · Opublikowano
Ja mam z upgrade'u kompa, który jest w sygnaturce tak: CPU, spliter z X-KOM, PSU z Morele, mobo z Amazon, RAM z Ole Ole!, wentylatory do obudowy z Proline, zestaw montażowy pod AM5 z Cooling.pl GPU w przyszłym roku pewnie jeszcze z innego sklepu będzie -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
Widzę że Ty masz problemy z czytaniem i kulturą (o zaimkach w podstawówce nie uczyli). Przykład z ASML który ma monopol i jest jedynym produkującym naświetlarki EUV pomijasz. Może Canon z resztą udziałów produkujący w 120 czy tam 130nm może im zagrozić (w planach mają NiL , podobno najwcześniej to 2025r) , nieznaczącej reszty nawet nie wspominam. Dzięki ASML można nie tylko wymusić aby "odlewnie" Intel/Samsung/TSMC/... były w UE , jeśli się nie podoba to droga wolna i po roku/dwóch będą ogłaszać upadłość (lub do czasu aż naświetlarki które posiadają nie padną). Nie wiem czy wiesz ale AMD/nVidia/Arm/Apple/Broadcom/Mediatek/.... nie mają własnych fabów. Obecna załoga statku zwanego "Łunią" rozwala Europę od środka i liczenie na to że się poprawią przemilczę. -
Przez GlaDOS · Opublikowano
U mnie tylko tak jest, tracking na stronie fedexu w ogóle nie działa
-
Aktywni użytkownicy