Wycena używanego kompa (do sprzedaży)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Dostałem SMS że Skalibrujtv pl że przyjadą w ciągu 2 do 3 tygodni... -
Przez Dimazz · Opublikowano
@TheMr.a ile bateria do twojego wozidła kosztuje? już pisałem po chwilowym zachłyśnięciu się jakie to super są elektryki przyszedł czas na otrzeźwienie. Sam byłem podjarany póki nie widziałem w praktyce. Chcesz jechać w dalszą trasę musisz dobrze zaplanować miejsca z ładowarkami a w sezonie liczyć się z kolejkami. Chcesz sobie jechać bez planu to zapomnij. Baterie ogólnie są w bardzo wysokich cenach. Do tesli koło 80k zł. Jak Twój ma już 80% baterii po 3 latach to duża degradacja w krótkim czasie. Elektryk dobry jako wozidło do pracy z sypialni pod miastem z dopłatą i jak masz PV. W Chinach coś kombinują z lepszymi i tańszymi bateriami. -
Przez Corbi · Opublikowano
Reszte zmian wprowadziłem natomiast obudowę zostawiłem tą którą ja wybrałem, mam w domu dokładnie taką samą, jest pojemna i wiem, że była właśnie kiedys polecana ze względu na dobre przewiewy. Wysłałem już listę zakupową do kuzyna, który ma wszystko zakupić swojej siostrze. Także dziękuję za pomoc, mam nadzieje, że zestawik będzie jej służył. -
Przez KiloKush · Opublikowano
A to klasyka. Najlepiej jeszcze białe i na leasingowych blachach. W Szczecinie w ogóle ostatnio panuje lewoza. Jadą lewym, przy rondzie zmieniają na prawy i jadą prosto na rondzie, i za rondem znów na lewy -
Przez Áltair · Opublikowano
Strzelanie z wiatrówki w okno do banera politycznego (Nawrocki). https://wszczecinie.pl/ktos-strzelal-z-wiatrowki-w-okno-emerytki-na-prawobrzezu-miala-na-balkonie-baner-polityczny/50995
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi