Grandal 33 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Temat zbiorczy o laptopach Gigabyte/Aorus. Dyskusja, rozwiązywanie problemów, porady, opinie... itd. Edytowane 6 Listopada przez Grandal
Grandal 33 Opublikowano 7 Listopada Autor Opublikowano 7 Listopada Może wy mi odpowiecie na pytanie bo borykam się z tym dość długo i w żadnej wersji Gigabyte Gaming Center, nowszej czy tej ostatniej dalej jest coś co mnie wnerwia. W moim Aorusie 7 9KF za każdym razem po uruchomieniu lapka muszę włazić do GCC i ustawiać odpowiednio ustawienie pracy na Gaming i potem pracę wentylatorów na normal. Czy tylko w moim lapku nie jest w stanie zapamiętać tych ustawień? Wnerwia mnie to klikanie zawsze po odpaleniu systemu. Jest jakaś szansa żeby zapamiętał te ustawienia w GCC?
Send1N 226 Opublikowano Wtorek o 13:47 Opublikowano Wtorek o 13:47 A nie możesz utworzyć skrótów klawiszowych aby aktywować dany tryb kombinacją np 2 klawiszy? ostatnio jak miałem w rękach lenovo ideapad 3-15 gaming to też nie zapamiętywał ostatniego trybu pracy po ponownym uruchomieniu ale tryb zmieniało się na klawiaturze więc znacznie wygodniej niż wchodzenie za każdym razem w soft
Grandal 33 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) No ja cię lubię bardzo, ale ty mnie draniu na skróty klawiszowe w GCC namawiasz? Jeszcze gorzej się to skończy niż jest teraz. Parę dni temu była aktualizacja GCC i przez 3 uruchomienia zapamiętał ustawienia, a za czwartym wróciło do normy. Ech... PS... Muszę rozkminić skróty klawiszowe czy poza softem na szybko to mogę ustawiać. Tego całego softu od Gigabyte nie znoszę mimo dużej sympatii do tej firmy. Edytowane 2 godziny temu przez Grandal 1
Rekomendowane odpowiedzi