Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wuadator · Opublikowano
No właśnie sam nie wiem, czy się liczą. komp stoi koło biurka, niby go widzę, ale " na górę" go brać nie będę. Z jednej strony fajnie by było, jakby ładnie to wszystko wyglądało z lekkim podświetleniem np niebieskim, z drugiej strony- ile ja mam lat, żeby martwić się takimi rzeczami....:D pomyśleć, że to jest jedna z rzeczy, które mnie hamują przed zamawianiem kolejnych pozdespołów Co do chłodzenia natomiast, tutaj zależy mi na tym, żeby było w miarę ciche i jak najbardziej wydajne, wygląd nie ma znaczenia w ogole ( chociaż gdzieś z tyłu głowy był pomysł, żeby kupić AiO z wyświetlaczem i wrzucić pedro szopa....) -
Przez Asag · Opublikowano
Czyli PiS też nie donosi na Polskę tylko na Tuska i Sikorskiego więc w czym problem? -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Jak dla mnie największą różnica to brak napędu więc wszystko co mam na płytach odpada, chciałem skończyć zero down ale już go nie ma w plusie zawsze miałem łeb do interesów -
Przez Send1N · Opublikowano
Żeby nie było problemu z chłodzeniem jak np na ampere przy topowych modelach, masz zrobione cegły i nawet te tańsze wersje sobie dobrze radzą, jedyny minus to to że brzydko to wygląda -
Przez Badalamann · Opublikowano
Przeciwko PiSowi i temu co wyprawiali, pisowcy to nie Polska.
-
-
Aktywni użytkownicy