-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Ciekawe jak tam “zasiedzeni” Polacy którzy na niego głosowali jak będzie czekała ich deportacja Ależ będzie kwik Przy okazji 11 mln rąk do pracy, nielegalni imigranci często dźwigali najgorsze rodzaje prac na czarno. Ten sam błąd popełniło UK, i dalej nie może się wygrzebać z gówna -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Do osob z 10700k. Posiadam 10700f (4.6). Przymierzam sie do przesiadki na 1440p + karta do 1440p ( czekam na premiery nowych kart) i zastanawiam sie jakie sa wasze wrazenia z polaczenia waszych 10700k z tak mocnymi kartami jakie posiadacie. Nie ma dropow 1% low? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Coz, teraz wszystko zależy od Europy. Mam tylko cichą nadzieję że Macron wie co robi, i zmusi Niemcy do działania. Pomoc z Europy się zwiększy, i Europa będzie dążyła do zwycięstwa Ukrainy. Jeśli z Trumpa jest taki biznesmen to nie odmówi euraskow z Europy, bo Europa będzie kupowała sprzęt dla Ukrainy, prawda? Ale wiadomo, że odmówi byle pretekstem Brak wsparcia z USA to też nie jest koniec świata, po prostu Europa będzie musiała znaleźć dodatkowe 30-40 mld $ rocznie. A sytuacja w Niemczech się zagęszcza. Bo Olaf wyrzucił swojego koalicjant który zaproponował Taurusy zamiast wsparcia finansowego -
Przez Send1N · Opublikowano
To dopiero się kapnąłeś że wszystkie te "GRATISY" w super ultra produktach premium są gratisami? ja zawsze pisałem że gdyby nie te wszystkie zbędne gadżety w danym produkcie mógłby on być tańszy ale ludki dalej wierzą w gratisy a jak przyjdzie czasem kupić coś tańszego to potrafią np w przypadku wentylatora który sam w sobie jest solidny narzekać że oprócz wentyla jest samo pudełko i śrubki
-
-
Aktywni użytkownicy