Obudowa "Lian Li O11D Evo RGB" zapomina jaki wybrałem efekt podświetlenia RGB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Czy ja wiem. W FullHD i do strzelanek to sama zmiana karty wiele nie pomoże, 12400F będzie wąskim gardłem. -
Przez hubio · Opublikowano
No zostało to, że nadal jestem... Rozbicie korpo o którym wiele razy piszę to rewolucja, która nadejdzie za 10-20 lat. To przyszłość. Ale i w teraźniejszości mamy partie jak RAZEM czy Lewica, które zaczynają powoli to dostrzegać co banksterzy, developerzy i korpo robią z nami. Mnie generalnie chodziło tylko o to, że mamy pełny wybór poglądów więc nie przyjmuję argumentu, że nie ma na kogo głosować... A jakiś lakierników to ja sobie w d. mogę wsadzić... Kolejne korpo, które zarabia na reklamach dając stronkę pod wybory... 3,5 godziny uważnego wsłuchania się w debatę umożliwiło mi podjęcie wyboru. Kandydaci prawicowi wypadli bardzo słabo. Mentzen przytył. Nawrocki nie umiał odpowiedzieć na proste pytanie - dlaczego dożywotnio nie opiekuje się Panem Jerzyn. Braun jak katarynka o wiarygodności. Chyba wiarygodności w antysemityźmie i walce z UE. Reszta to dziwni ludzie choć część mówiła z sensem. Generalnie widzę duży potencjał w Zandbergu i Biejat. Zarówno cechy osobiste jak i poglądy. Polacy w swoim DNA mają socjalizm więc partie lewicowe będą się miały coraz lepiej o ile zneutralizują tematy imigrantów i LGBT. Przy czym nowe pokolenia są coraz bardziej otwarte na obie kwestie więc to jest możliwe. Lewicy obecnie jedynie czego brakuje to męża stanu na miarę Tuska czy Millera czy Kwaśniewskiego, którzy swojego czasu wygrywali wybory za wyborami. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Więc wolisz patrzeć się na stópki Lune podczas latania? Ja tam na fanservice nie narzekam. W sumie jak komuś nie leży, to zawsze można ubrać Eve w mniej odważne opcje. Wyboru jest tutaj ogrom. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@lukadd Ja testuję właśnie 1.1V bo w paru źródłach wyczytałem, że to bezpieczne ustawienie dla 6000MHz CL30 i w większości przypadków bezobsługowe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi