[Kupię] Monopoly Dragon Ball Z Polska wersja.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bardak · Opublikowano
Dobra, wziąłem AMD Ryzen 7 5800X za 600 stów z ME. Dwa, niech ktoś powie jak z ramem. Jak dołożę identyczny ram ale innego producenta nie będzie problemów?? Bo to samo co to już tylko używki z allegro. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Dawać Genesisa Wingback na Europę! Jak to rewelacyjnie wygląda :O -
Przez Dominix · Opublikowano
@tekknoDave cam nie odnosi się do innych i mówi że jemu też się nie podoba. Odnosi się do twórców że obiecywali jedno a dali coś innego i nie dowieźli. Piszesz że wszyscy się zmówili ale jak tak oglądam to kazdy ma swoją opinię i nie jest to kopiuj wklej. To że jest ona głównie negatywna jest spowodowana tym że gra na premierę nie jest tym czym miała być. Więc zrozumiałem że większość będzie mówić więcej o negatywnych aspektach jeśli jest ich więcej. Więc nie wiem skąd u ciebie taka narracja że wszyscy mówią to samo i nikt nie testuje. Wygląda że tylko ty wiesz jak to ustawić a ci co głównie się ścigają czy wirtualnie czy też realnie się nie znaja na tym. Może tak może nie, prawda jest gdzieś pośrodku, ale nie pisz głupot że wszyscy jak gesi gadają to samo. -
Przez huudyy · Opublikowano
tak zajebiście ogarnięta osoba, że rozkręcił największą bańkę na nieruchomościach od kilkudziesięciu lat XDD dobre żarty. salto mortale robisz z tymi poglądami. ani jeden ani drugi - jeden to katolicki gwóźdź w mózgu, drugi podnóżek partyjno-deweloperowy. Wolisz mieć odciętą rękę czy nogę? MMMF free -
Przez galakty · Opublikowano
Szkoda tylko że kwestie bezpieczeństwa w wypadku kuleją... Gdyby nie to to patrząc na ceny europejskiej motoryzacji całkiem spoko wygląda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi