Wentylatory be quiet! Silent Wings 4 PWM high-speed 140mm BL097 - 2 sztuki, czarne (SPRZEDANE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wamak · Opublikowano
Lepiej wybrać tego Goodrama CL 30. Poza tym w Media Expert mają na nie fajną cenę 405zł. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Narzekasz na RTX 5090, a sam posiadasz RTX 4070TI S, który jest dla ciebie ponoć wystarczający. RTX 5090 to jedyna karta w serii RTX 5xxx, która wniesie sensowny wzrost wydajności. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@OldmanNiektórych stać raz na 3 lata kupić topkę, a inni nie odróżniają dyskusji od narzekania. Ja podchodzę logicznie do zakupów, nazbierało mi się dużo gier gdzie 3080 już by nie domagało i to nie dlatego ze te gry są źle zrobione albo nie zostały już popraione, np cyberek, rdr2, w3 z RT. Narzekam na ceny bo jakby topka była po 6k nie po 10k zł to bym zmieniał pewnie co premierę przy takich wzrostach +30%. Ale ceny dyktuje rynek też, była bańka krypto to chociaż mi karty zarobiły na siebie, teraz bańka AI to ceny będą jakie będą;) -
Przez 209458 · Opublikowano
Tzn jak ci n osób polajkuje fotki a n+1 rzuci w ciebie bananem to nie jest rasizm, bo przecież n osób polajkowało -
Przez Biegomil · Opublikowano
Tu gdzie teraz mieszkam, 9800x3d kosztuje ~2200PLN. A jakis monitor w takim razie 4k OLED bys polecil? Co do plyty glownej, to czy Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 ATX AM5 nie bedzie to lepsza opcja bo jest tansza? Oraz ma wieksza sekcje zasilania i wifi 7?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi