Komputer do CS2 144hz - budżet 4000 tysiące
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Mam wrażenie że cały ten szumnie zapowiadany system A-Life 2.0 wypada gorzej od tego co było w poprzednich odsłonach wliczając w to AI 🤭 Coś musiało tam pójść bardzo nie tak i mamy to co mamy Przecież to aż śmiesznie wygląda jak 15 letnia gra robi to lepiej Ja rozumiem że graficznie tytuł zaliczył downgrade i większość z nas nie gra dla grafiki tylko klimatu i immersji no ale coś takiego to jednak bije po oczach bardziej niż brak RT/PT. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Klakier1984 Nie mam jakiejś większej wiedzy na temat MTK, więc trudno mi się wypowiadać. Kojarzę tyle, że wszyscy go zlewają. W tym USA, nasz główny sojusznik militarny. Ale też i wrogowie jak Rosja. Wydaje mi się że to taka "pałka" na małych watażków z bieda państw, ale mogę się mylić bo zwyczajnie się tą organizacją nie interesowałem i nie kojarzę sensownych spraw ani wyroków tej instytucji. Nie wiem nawet po co mnie wołasz w związku z tymże MTK. -
Przez Reddzik · Opublikowano
@Element Wojny Nigdy nie grałem w KCD, i nie wiem co było na premierze, widocznie to norma i tak ma być, dlatego jak się skuszę na premierę to staram się wybierać grę, ale tu trafiłem jak nasi "kopacze do bramki", więc mam przechlapane, jedynym plusem klimat a reszta to poziom góra 2/10 bym obstawił, szczególnie, że chyba tylko ja tak jadę po grze w tym wątku, bo nie będę się patyczkował i za co trzeba ganić to ganię, aktualnie jestem na "skraju załamania nerwowego" przez tę grę -
Przez hubio · Opublikowano
@Totek a mnie pokazało jak ludzie potrafią wpaść w panikę i bić się nawet o papier toaletowy... W przypadku nie daj Boże wybuchu wojny to by było 10xtaka reakcja jak była wtedy. I niestety wydaje mi się, że po tamtym okresie została nam spuścizna irytacji i złości. Przed 2020 r. nieznani sobie ludzie byli dla siebie milsi. Po 2020 nie ma problemu, żeby kogoś nie zaatakować werbalnie lub nawet fizycznie w kolejce do kas w biedrze. A dodatkowo jeszcze PiS podsycał tą wojnę polsko-polską. Od zakończenia pandemii po woli te relacje między ludzkie ulegają poprawie, ale wciąż bardzo dużo frustracji. Tu część osób dało mi śmieszki pod moim postem. I wiecie co - macie prawo do swojej opinii, ale ja wiem swoje i wiem co mi powiedzieli lekarze i wiem przede wszystkim co przeżyłem. Nie mam jakiś chorób współistniejących. Wcześniej rzadko co chorowałem. Wtedy ten COVID mnie bardziej przeczołgał niż zapalenie płuc, które miałem 15 lat wcześniej. Nigdy tej sprawy nie traktowałem "politycznie" tylko medycznie. Uważam, że dzięki temu, że do 2022 bardzo rygorystycznie przestrzegałem zasad. Miałem właściwą maskę itd nie zarachowałem, a jak już zachorowałem w 2022 to były szczepionki, które mnie uratowały. Po samym przyjęciu szczepionek, wbrew niektórym głoszonym poglądom w necie, nic mi nie było. Nawet ta ręka nie bolała tylko lekki dyskomfort przez godzinę. Właściwie nawet tego nie pamiętam. Ale sama choroba zmiotła mnie z planszy. Nigdy nie byłem tak chory, żeby wyzwaniem było wstanie z łóżka i pójście do łazienki. Na bank bez szczepionek skończyło by się w szpitalu albo jeszcze gorzej... Piszę to na podstawie własnych doświadczeń, a nie jakiś tez z netu czy na zasadzie coś widziałem, coś słyszałem. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Yeah, padzisław mi w końcu działa Wyspałem się, siadłem na spokojnie i zacząłem po kolei wszystko sprawdzać i testować aby to rozkminić na weekend Nie wiedzieć czemu w apce "Akcesoria Xbox" nie widzi mi oryginalnego pada do Xbox Series Tzn. widzi: dzieje się to samo, co w grze - zjawia się i znika, śliczny taki - Mister of America Identycznie jak w grze - wypinam, podpinam, mignie na sekundę i go nie ma To wziąłem jakiś zamiennik od PDP co mam podpięty pod konsolę Series X i eureka kurła, appka go widzi, Stalker 2 również i nareszcie DZIAŁA Nie wiem, czy to jest jakiś bug, szczęście, kwestia firmware'u czy może jakiś soft się gryzie ze sobą no ale wygląda na to, przynajmniej u mnie, że jak w apce akcesoria xbox się pojawia to w grze również. @DżonyBi dzięki za nakierowanie w tę stronę
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi