<SPRZEDANE> Pamięć Ram DDR4 Crucial Ballistick 2X8 3600 MHz CL 16
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Wlasnie sciagam. Zaczne od ustawienia 4k epic DLSS off FG on i zobacze co wyjdzie. -
Przez Umpero · Opublikowano
@sniper76 czym najlepiej przetestować stabilność pamięci? -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
To wiadomo. W ogole Ukraina w obecnej sytuacji nie ma mocy decyzyjnych. W tym momencie konflikt prowadzi rosja vs reszta zachodniego swiata. Dlatego tak wazne jest aby wywierac naciski i pamietac decyzje decydentow. Jesli UA padnie to na nia beda wieszac psy. jesli wygra to zachodni liderzy przypisza sobie zaslugi. Ot taki ten nasz zaklamany zachod. Zachod jest bogaty jak nigdy i scalony jak nigdy i ma jednego wroga w sasiedztwie. Jest nawet NATO pod reka i co i patrza jak te ruskie smieci bombarduja cywili, morduja zolnierzy (tez swoich) i nie robia z tym nic. Nie co ja pisze wspieraja 5% tego czym by mogli. ZENADA. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Dlatego ja mam podejście bardzo proste. Jak nie stać mnie na GPU/CPU z najwyższej półki to naprawdę wolę wydać ten 1000zl na konsole (xbox pewnie używany za tyle lata) odpalam grę i gram. Jak miałbym się użerać za każdym razem z tymi opcjami…🤦♂️ -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tutaj chłop pokazuje Ryzena 5600x + rx 6700xt i na końcu kombajn z rtx 4090, screen: 52fps max detale natywne 4k
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi