Kupię monitor CRT Sony GDM-FW900
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
Ale jakie atrakcje. Siedzieć gdzieś na Suwałkach w okopie teraz -30 przy gruncie z kolegami z forum pod jakąś plandeką. W nocy czyste niebo, gwiazdy, nawet zorza. Dobre przygotowanie bojowe. -
Przez lukadd · Opublikowano
Po pewnie masz dużo afk, steam czas ci liczy jak odchodzisz od kompa, a gra jest włączona, czy zminimalizowana. Zresztą jak Ty jedną grę przechodzisz przez 2-3 lata to pewnie przy sesjach ~raz na miesiąc gdy siądziesz to najpierw pół godziny w każdej grze musisz sobie przypominać sterowanie, gdzie jesteś, co już w lokacji sprawdziłeś itd. -
Przez tgolik · Opublikowano
Sprawdziłem sobie moje czasy przejścia gier ze Steama. Zwykle mam około dwa razy więcej niż niż to co podaje How Long to Beat. TLOU 1 - 32 godz., Silent Hill 2 62h, Cronos 49h. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Nioh miał zawsze większy próg wejście do świata gry niż tytuły od FS. Pamiętam, że pierwszy Nioh mnie trochę zniechęcił ale jakoś się przełamałem i levelowałem postać przechodząc pierwsze lokalizacje po kilka razy. Teraz to jest moja ulubiona seria zaraz po "Soulsach" od FS. Dema nawet nie sprawdzam, bo i tak na 100% zagram w ten tytuł. -
Przez Sobtainer · Opublikowano
No fabularnie jest w pewnym momencie sztos, ale w pewnych momentach nie miałem pojęcia o co kaman :)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi