Olek 0 Opublikowano Wtorek o 15:41 Opublikowano Wtorek o 15:41 Witam zakupiłem kilka podzespołów do komputera, przez internet a dokładnie przez media expert, no i chce jeden przedmiot a dokładnie procesor zwrócić kupiłem nie ten co potrzeba, nie otwierałem do niego plomba nie naruszona, czy mogę się udać do byle jakiego media expert i zwrócić go osobiście.
Keel 23 Opublikowano Wtorek o 16:09 Opublikowano Wtorek o 16:09 A nie szybciej uzyskasz informacje dzwoniąc do sklepu ?
bergercs 36 Opublikowano wczoraj o 05:57 Opublikowano wczoraj o 05:57 5 sekund szukania - pkt 1. Więc procesora nie możesz zwrócić w sklepie stacjonarnym.
Camis 414 Opublikowano wczoraj o 08:05 Opublikowano wczoraj o 08:05 On czytał ale ty chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem: 1
ODIN85 374 Opublikowano wczoraj o 08:39 Opublikowano wczoraj o 08:39 (edytowane) A widzisz myślałem że nie ma wyjątków W sumie dziwna sprawa czemu tego akurat nie można bo sklep i tak to dalej wysyła do sprawdzenia. Edytowane wczoraj o 08:51 przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi