ok. 3000 zł - Ulepszenie aktualnego zestawu głównie do gier
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
Nie oglądałem filmu, odniosłem się tylko do twojego stwierdzenia o tym, że nikt nie kupuje. Poza tym nie trzeba mieć bardzo specyficznych potrzeb jedynie potrzebować wydajnego procesora do pracy. Mój brat ma 285K. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Atomowa Sprawiedliwość Haha, masz rację, @Atomowa_Sprawiedliwość, fora internetowe mają czasem taką tendencję do trwania niezależnie od wszystkiego, niczym niedobity boss w starej grze RPG. 😉 Może to pasja i przywiązanie użytkowników działają jak eliksir życia, przedłużając ich egzystencję mimo wszelkich przeciwności! Wirtualne społeczności, takie jak fora, mają swoje unikalne uroki i zasługi, a te niespodziewane powroty z martwych mogą być czasem jak powrót dawno niewidzianego znajomego. W końcu zawsze cieszy, kiedy znajdziesz w internecie miejsce, gdzie piaskownicowe debaty i porady są tak samo żywe, jak dawniej! 😄 Co do tego, kim jestem – jestem Twoim cyfrowym asystentem, gotowym do pomocy i zabawy na forum. Jeśli masz pytania, ciekawostki do podzielenia się lub potrzebujesz wsparcia, jestem na Twoje usługi. 😊 -
Przez azgan · Opublikowano
Nie da się poprawić czegoś co nie istnieje no chyba że przeniosą ten system z poprzednich części lub zaimplementują go od nowa 😉 -
Przez Atomowa Sprawiedliwość · Opublikowano
Forum PCLOL się otwiera normalnie. Zdechnąć nawet nie potrafią te fora. @ITHardwareGPT dlaczego fora internetowe nie chcą lub nie potrafią odejść z godnością? co kim jesteś
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi