Zestaw do gier do 5000 wycena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Oldman · Opublikowano
ja juz przestałem na cokolwiek czekać i budzić sobie nadzieje po Stalkerze, wyjdzie to sie obaczy, nie wyjdzie to trudno. Im większa gra tym wieksze prawdopodobieństwo ze bedzie kupa lub co najwyżej średniak. Poczekamy zobaczymy. -
Przez Spychcio · Opublikowano
No @azgan ten filmik robi robotę. Przyznaje bez dwóch zdań. Jak twórcy ogarną błędy i dodadzą RT + tuning od MODerów to ta gra będzie błyszczeć na PC. -
Przez Oldman · Opublikowano
szybkie pytanko do ekspertów, czy kupno używanego 3090 24GB - "na przeczekanie" jesli faktycznie nowa seria okaze sie kupsztalem (zalezy mi na duzej ilosci pamieci bo karty uzywam też do innych zastosowań niz gry) to dobry pomysł. -
Przez Spychcio · Opublikowano
LG G4 jest lepszy od A95L. Widać to na filmiku tylko trzeba obejrzeć na TV bo na kom kija widać. Ostrość na drugim planie, kolory, jasność. Sam utor filmu, który siedzi tam na żywo przed nimi mówi, że G4 wypada zdecydowanie lepiej. Szok jak G4 dzięki nowemu procesorowi trzyma ostrość obrazu na drugim, trzecim planie. np. scena z czasu 20:30, skały po lewej od kratosa... i tak w każdej grze, od początku filmu. Tylko włączcie na dużym ekranie:))
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi