Laptop dla mamy do 500zl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elvis79 · Opublikowano
Ja polecam wziąść Prime za 49zl na rok chociażby dla The Boys i coś tam innego pewnie znajdziesz, do tego co miesiąc dają po kilka darmowych gier na PC i darmowa dostawa z Amazon bez minimalnej kwoty zamówienia i często jak ktoś ma prime to jeszcze taniej za jakiś produkt wychodzi. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Też polecam ignorować najcięższe przypadki użyszkodników Szkoda nerwów. edycja: @Kamiyanx To offtop forum komputerowego. Moderacja nie będzie raczej tracić czasu na analizowanie każdego wpisu i dyskusji. A jak narobisz smrodu to jedyne co osiągniesz, to że zamkną tematy w offie. -
Przez Spychcio · Opublikowano
LG G5 już typowo pod PC, matryca 165Hz https://www.wybierz.tv/news/lg-znowu-podnosi-poprzeczke-model-g5-z-odswiezaniem-165hz_AEU?fbclid=IwY2xjawGy5U9leHRuA2FlbQIxMQABHdlP78CG6OCnR4zXCE82btcHqK7A1Fbbp890YRCicc4pC5JcrLXbqbYW3A_aem_Sw0nkcR_1gE4orxb94zl2A -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Mogę ignorować, ale to nie zmienia faktu, że pojawiają się tu publicznie treści łamiące wszelkie netykiety (szczególnie w zakresie dotyczącym mniejszości i grup etnicznych), więc jeśli zamierzacie to tak po prostu zignorować, to być może będę zmuszony zgłosić to do organizacji spoza forum. Ale miło, że moderacja informuje, że można sobie na tym forum obrażać wszystkich jakimś rynsztokowym językiem bez żadnych konsekwencji. Przyjąłem do wiadomości, dziękuję. -
Przez Godlike · Opublikowano
O jakiej foli piszesz? Ja na swoim MSI żadnej nie zauwazylem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi