Laptop do biura Intel czy AMD --> długa praca na baterii
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
monitor kosztuje 500zl taniej (przynajmniej) niz ten pierwszy linked samsung. 125% wypelnienia gamutu srgb i brak presetu "srgb" to troche slabo. a preset z emulacji ktory jest ukryty gdzies niszczy jakosc srgb czemu porownujesz 60hz jak to monitor 240hz? ciezko powiedziec czy to monitor na matrycy samsunga bo to chyba nowy model - z 2026 [?]. Jednak jakies powiazanie z produkcja matryc miedzy samsung a ktc w chinach czy gdzies chyba istnieje. zwroc uwage ze seria H jest chyba budzetówką w porownaniu do serii M -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Trafiłem przypadkiem na recenzję https://www.displayninja.com/ktc-h32s25e-review/ i monitor idealnie wpisuje się w moje wymagania w tej cenie, ale wolałbym krzywiznę 1500R lub chociaż lepsze wykonanie, bo KTC nie ufam. Ktoś posiada ten model lub jakiegoś bliźniaka? Wygląda na świetny monitor do SDR lub coś źle interpretuję o późnej porze. AI po dociśnięciu i upewnieniu się pisze że to identyczna matryca co w Samsungach Odyssey G6 S32BG65, G7 (G75T / G75B - C32G75T). G7 niby ma lepszą elektronikę, ale ten fald i tak jest beznadziejny. Na Amazonie prosto od TLC jest za 900 zł... Szkoda że skusiłem się na obecny monitor w promocji, bo przy 32 calach mógłbym mieć 1 zamiast 2. Produkuje to spółka-córka TLC - CSOT, która blisko współpracuje z Samsungiem. Przy 60hz i ręcznym ustawieniu overdrive : Auto dobrze dobiera overdrive , poza właśnie 60hz, gdzie ustawia off, zamiast standard: -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jeżeli bazowy FPS będzie powyżej 60 klatek powinno być przyzwoicie. Pamiętaj, że mówimy o singleplayer'ówkach, nie o kompetytywnych tytułach. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Spokojnie możesz tak zrobić 27" co chwilę jest do wzięcia mocno poniżej 2k.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi