Laptop do gier do 4300zl/1000€
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kriso · Opublikowano
Normalna cena, wiem że się nie opłacało, zresztą nic się nie opłaca teraz ja kiedyś 1080 kupowałem za 2500 a teraz ponad 5000 są następcy -
Przez Qrdello · Opublikowano
5070. 5060Ti 16 jest masakrycznie wyceniony - i to jest jego główny problem. 5070 nie jest idealnie wyceniony, ale da się kupić za 2,3k Prime'a - i to już jest turbo fajna cena. Karta do 1080p z lekkim naddatkiem do 1440p. W niektórych grach odpalisz też RT i nie będzie wstydu. Serie xx60 od dwóch generacji to popłuczyny starych xx60 niestety ani to deal finansowy, ani wydajnościowy. -
Przez ptys · Opublikowano
stace ale o co chodzi? skoro stać cię na elektryka, to stać cię abyś utrzymywał niedochodowego beżowego inżyniera, ktorego istnienie i egzystencja zależała włsnie od takiego typa co kupił auto elektryczne, aby być naj, aby być zachodni i wspiera najnowsze trendy bez żadnej krytyki i autonomicznego myślenia -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@jankooo Niech ludzie ocenią jaki kto ma wkład na forum i co pisze. Pozdrawiam. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Do FHD wystarczy 5060 i 5070. Jednak jeśli autor myśli o 2k to zdecydowałbym się na 5070Ti.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi