Skocz do zawartości

google/gmail logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio postanowiłem założyć nowe konto google , z ostatniego konta usunąłem wszystkie zabezpieczenia i również się wylogowałem ze wszystkich urządzeń z tego konta i ogólnie wszystko co było z nim związane, chciał bym się teraz na nie zalogować posiadam hasło i e-mail ale przychodzi mi powiadomienie na pocztę gmail ze przyszedł kod logowania ale nie jestem zalogowany na tą pocztę, co mam teraz zrobić?

Zrzut ekranu 2024-12-01 110715.png

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Jednak robią, nowe studio. Nowe podejście, twierdzą, że to nie kontynuacja poprzednich. UE 5. Premiera w przyszłym roku      https://www.ign.com/articles/next-official-wrc-game-being-developed-by-new-studio-grit-games
    • Sraczka czy katarek to nie powód żeby nie iść do pracy. No ale pełno migusów jest z tak błachych powodów.
    • @Pentium D Z takim orężem mógłbyś spokojnie startować w rankingach HWBot'a   Na szybko patrząc to ten G4400 pozwoli na Top-10 w wielu benchmarkach/kategoriach    ...   Nie chciałem zostawiać tego GTS'a 250 bez tych 100K w 3DMark'u 2001 se, więc zacząłem powoli szukać wydajności, jeszcze na platformie z i5-3570K   Zacząłem od starszych sterowników do karty graficznej i pierwsze rezultaty były obiecujące:     Wrzuciłem więc procka na 4.8GHz i uzyskałem to:     4000 punktów do celu, więc pora na szybszego procka   Ta sztuka i5-3570K nie chciała polecieć wyżej niż te 4.8GHz.   A z tego egzemplarza karty nie dałem rady wykrzesać nic więcej. Zdecydowanie najsłabszy GTS 250 z kolekcji, póki co, bo mam jeszcze dwa inne do przetestowania.   ...   Aby pozostać w klimatach platformy LGA 1155, sięgnąłem więc od razu po sprawdzonego Sandy Bridge'a i7-2600K, ale tym razem takiego na 5.4GHz:     Absolutnie pierwszy przelot, po naprawie instalki Windows'a XP (bo przenosiłem go pomiędzy Z77 a Z68 i wysypało się AHCI):     Szacun!  Ten proc to jednak nadal potęga  Wycisnął dodatkowe 8000 punktów na o 600 MHz wyższym taktowaniu względem i5-3570K   Drugi przelot, zgodnie z przewidywaniami, nieco poprawił wynik:     Zostawiam tak  Fajnie to wygląda i fajna pamiątka wyszła   Jest to mój prawie najwyższy wynik na karcie z rdzeniem G92, bo odrobinę wyższy uzyskałem nieco ponad 13 lat temu na 8800 GTS 512:   https://hwbot.org/benchmarks/3dmark2001_se/submissions/2342807       Miałem wtedy nieco lepszego procka, który robił dodatkowe 100MHz więcej i to przy niższym napięciu   ...   Wrzucę jeszcze przy okazji testy w tej starszej wersji AIDA64:     Do testów włączyłem oczywiście wszystkie rdzenie oraz HT, tak aby procesor miał dostęp do wszystkich wątków:     O ile CPU Queen pięknie wywaliło, tak PhotoWorxx wyszedł wolniej niż na Windows'ie 7 64-bitowym:     Swego czasu już zauważyłem, że wiele platform ma właśnie nieco wyższą wydajność podsystemu pamięci właśnie pod Windows'em 7 64-bitowym.     W Cinebench'u 2003 wynik wszystkich wątków jest również nieco zaniżony, szczególnie, że ten benchmark ogólnie średnio sobie radzi z prockami 8 rdzeniowymi wzwyż. Dobry i powtarzalny jest tak maksymalnie do 4 fizycznych rdzeni oraz bez aktywnego HT. Już z aktywnym Hyper Threading'iem potrafi nieźle mieszać w wynikach i niekiedy trzeba go puszczać po parę razy, aby wyliczyć średnią i uzyskać rozsądny wynik.   Na screenie przy okazji widać że zacieśniłem dwa dodatkowe timingi pamięci Samsung D-Die: tWR oraz tFAW
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...