Wyskakujące okienko ESET.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wystarczy chwilowy "overboost" na pulpicie jak masz chłodek w pokoju i w skrzynce, wrzuci ci na sekundę wysoki zegarek na 1 rdzeniu przykładowo na zbyt niskim napięciu i cyk restarcik przerabiałem taką akcję już nie raz jak ustawiało się na żyletki że wszystkie testy ze stałym 100% obciążeniem przechodził a w pulpicie czy przeglądarce się wyłożył do tej pory ludzie zadają takie pytania na forach co może być jak procek przechodzi wszystko a losowo pc się restartuje, ostatnio typ tutaj na forum na pv do mnie pisał czy mam może jakiś pomysł właśnie na identyczny problem, mówię pokaż jak masz poustawiane a tam 9800x3d z CO w okolicy -50 all core mówi że wszędzie stabilnie ale losowo kilka razy w tygodniu potrafi zaliczyć restart w przeglądarce, finalnie stabilność po rozmowie skończyła się na -20 Nie każdego musi to spotkać ale mnie spotkało kilka razy więc warto o tym wspomnieć. -
Przez miro · Opublikowano
no spoko, tylko napisałeś tak, że chłop mógł zrozumieć że każda b850 ma, a on się pomylił.. po to jest m in podwieszony post z tabelą w której jest wszystko -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przeciez to wiadomo z gory, ze piszczec bedzie -
Przez j4z · Opublikowano
Nie wiem Panowie czy to u mnie tak tylko, ale jakbyście mieli coś robić, zróbcie sobie kopie save. Postawiłem nowy system, pobrałem ze Steam ACR i nie mam postępu. 12h gry psu w dupę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi