wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) To się trochę rozkręciło wiec mamy tabelkę wyników: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N6Rd_JymjY8IyrnnVYnJpIt6jat8O32y70ofM50lNk0/edit?gid=0#gid=0 Ja proponuje tych co mam w bibliotekach gry takie forza 5 (novi pisął że demo można pobrać)/Metro exodus ee/ Metro exodus /metro 2033 Redux/Metro Last Light Redux/ SOTR Trzeba wybrać i instalować;) Możemy też uznać że to głupota żeby pobierać te 80gb lub więcej żeby zrobić bencha:) A jakby co to ktoś ma jeszcze 7800xt/3080 to się dołączy:) Jak się da to bench jak w 3440x1440 nie to do ustalenia:) Edytowane 51 minut temu przez wrobel_krk
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja nie widzę demo Forza 5 @NoviAMG Gdzie to widziałeś?? Pewnie że to głupota ale... Dobra, novi na razie nie ma czasu więc może Metro EE i SOTR? Może też RDR2 jak masz zainstalowane? Bo ściągać to głupota by była Jako bonus można dać typowe benchmarki jak TS i Steel Nomad?
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Ja na razie instaluje metro 2033 Redux/Metro Last Light Redux bo to lekkie i pograć w sumie chcę bo skończyłem niedawno Exodus Tylko warto by jakąś grę na innym silniku też wrzucić. Może być ten SOTR np - które mam ale nie grałem bo mi nie podeszło, dobra wrzuciłem, a niech się instaluje Sotr
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dobra, muszę znaleźć gdzie mam tego Reduxa i Last Light, chyba na Epicu...
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Na epicu dawali za darmo to mam
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie mam 2033 Redux tylko zwykłą, staroć to chyba nie ma sensu. Last Light jedynie mam Redux. Bo ten Redux to remake jakiś nie? W życiu w to nie grałem
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu To odświeżona wersja, to Last Light Redux będzie jeden bench:) Warto zagrać jakby co:)
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Życia mi nie starczy na to co mam i warto by zgrać E tam, 9 giga tylko, minuta i pobrane
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Akurat krótka gierka ale wiadomo każdy ma inna listę płaczu: https://howlongtobeat.com/game/5947
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Tez odpalam ale boje się że to an CPU będzie siedzieć bo mam 333-500 fps Jak widzę jak się testuje
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Mam jakiś błąd, cały czas mam przelot 0 of 3 i benchmark lata na okrągło. Ktoś? Coś?
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Mi sie zawiesiło na koniec i tyle mam z wyniku. wieczorem wrócę do tego:)
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Haha, to była piękna walka, jak Najman z Gołotą. 4
wrobel_krk 330 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu No na razie -1 :-1 bench nie działa. Daj znać jak cos zrobisz, albo uznasz że remis jak własnie Najman z Gołotą ja muszę się na razie za coś pożytecznego zabrać
Mar_s 460 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Spoko, SOTR później zainstaluje, na razie mecz zawieszony 1
Send1N 478 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Powiem tak "u mnie działa (wersja torrent) 2560x1440 wszystko na max bez motion blur i limitu klatek. Edytowane 20 godzin temu przez Send1N 1
Mar_s 460 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu U mnie pokazuje cały czas to 0 of 3, a u Ciebie @Send1N pokazywało normalnie? Czyli 1 of 3 itd?
Send1N 478 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Tak tylko że ja zassałem z torrenta (win 11 24H2)
Mar_s 460 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie warto być uczciwym @wrobel_krk Mam wyniki SOTR, ustawienia jak poniżej:
wrobel_krk 330 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu U mnie po przejściu się zamyka okno i ten ekran wyboru się zawiesza żadnych wyników. Mam z epika i win 10 sotr zrobię wieczór jak będę w domu Epic dał za darmo torrent też;) 3 godziny temu, Mar_s napisał(a): RDR2 Kupiłem niby ale klucz nie wszel więc jeszcze nie mam. Ale jak mi dadzą klucz/oddadzą kasę to i tak planuje pograć
Mar_s 460 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Send1N Ma Win 11, a my Win 10 obaj, czyżby to był problem? Ja też mam z Epica, mam jeszcze to samo na GOG, tam można pobrać pliki bezpośrednio niby...ale nie chce mi się
Mar_s 460 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Dobra @wrobel_krk, z GOG poszło Metro, nie wiem czy ustawienia mam jak @Send1N ale rozdziałkę mam na pewno wyższą. Moje ustawienia wrzucałem powyżej 2
wrobel_krk 330 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Ja musiałem dać pełny ekran na wyłączność a tak to te same ustawienia w Sotr. Myślałem że coś mam niestabilne w pc. Ja mam sotr z epics oczywiście więc ten apoc to bruździe chyba z tymi grami. Robię ten benchmark. Heh ty masz wypas 9900x CPU ja biednego 5800x;) jZaraz będzie wynik to wkleje Przegrywam 141 vs 148:) Czy cpu cos szkodzi chyba nie mam 99% gpu Puszczę jeszcze jeden Pozamykam przeglądarki itp:) Edytowane 13 godzin temu przez wrobel_krk
Mar_s 460 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ale nie widać żeby CPU jakoś ograniczał kartę więc... 1
Rekomendowane odpowiedzi