Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Jest i nie jest. Patrząc na to jak szybko gry wymagają więcej mocy to zdecydowanie nie jest, myślę ze RTX 4090 wyraźnie to pokazuje. Ale jak chcesz grac w stare gry to nie ma problemu większego. 4070S to chyba najfajniejsza karta 4 generacji RTX, poza RTX 4090 oczywiście. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Bez kitu, ja mam to do siebie, że mam anielską cierpliwość i coraz bardziej myślę o tym, że na spokojnie przeczekam ze składniem kompa do prawilnych wersji Super a czas oczekiwania uprzyjemni mi i tak Switch2 -
Przez ampere1 · Opublikowano
Nie stwierdzasz nowości. Świat zachodu powoli zmierza w stronę tego, co było przed rewolucją francuską. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Oni wręcz mistrzowsko uwalają xx60/xx60ti... Sam do 1440p kupiłem 4070S bo to jedyny sensowny mid-range na swoją chwilę - nie powiem, uwiązały mnie tytuły przyjazne zielonym. Rynek GPU jest zwalony i tyle. Brakuje realnej konkurencji, bo niestety w pewnych kwestiach zieloni mają monopol i się robi z kartami to co teraz z prockami AMD z wyższej półki. 7800X3D 2500-3000zł, 9800X3D 3200-3500zł. Jak dzisiaj zobaczyłem na ceneo, to myślałem, że mi oczy wypadną -
Przez Spychcio · Opublikowano
Niby tak, ale jako główny przykład dałem 5080 a to chyba nie jest mało, zeby mówić o graniu w 4K.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź