co wam przygrywa?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wowo89 · Opublikowano
też miałem swojego czasu Kiano SlimStick 2.0 Procesor Intel® Atom® x5-Z8350 DDR3 2GB 32GB tak jak wspomniałeś EMMC podejrzewam że ten X3 to dokładnie to samo, tylko w formie mini-lapka a tak przy okazji znalezienia działającego złomka w piwnicy chciałem pokazać że jednak skrypt nawet na sprzęcie którego teoretycznie nie da się używać - zwiększa komfort do "używalny przy odrobinie cierpliwości" -
Przez Brolly · Opublikowano
Rozumiem że fabuła toczy się po wieśku 3? ciekawe czy zobaczymy gościnnie geralta Czekam na screeny i gameplay -
Przez wkamil73 · Opublikowano
@sideband masz może jakąś nową paczkę, pasowałoby coś świeżego zainstalować, bo gierki się pytają o nowe stery -
Przez tuzzo · Opublikowano
Cześć, z jednym komputerem już mi pomogliście, ale teraz potrzebuję kolejnego tym razem dla taty, zastosowanie to zwykłe przeglądanie internetu i podstawowe praca biurowe - kilka otwartych jednocześnie stron w przeglądarce, kilka tabelek w excelu, pewnie youtube i mocniej eksploatowany już raczej nie będzie, generalnie mało wymagające użytkowanie, ALE... nie chciałbym żeby się denerwował zacinaniem się czy wolnym działaniem. Do tej pory korzystał z moich komputerów, które były dla niego "szybkie", choć w żadnym stopniu nie wykorzystywał ich potencjału. Ile bym musiał wydać na komputer do takich zastosowań? Myślałem złożyć samemu coś na maksa budżetowego w stylu zestaw i5 4460 + 8GB RAM + płyta główna - można znaleźć za 100-150zl SSD 256GB SATA - 90zł nówka na necie zasilacz jakikolwiek za 50zł obudowa jakakolwiek za 50zł bez karty graficznej Jeszcze nadmienię, że komputer współpracowałby z monitorem o rozdzielczości 3440x1440, tylko nie wiem, czy integra z tego procka to ogarnie Czy z tego typu zestawu da się korzystać bez ścinek i wolnego działania? Jeśli nie - to czego szukać w nieco większej kasie? Z góry dzięki za pomoc
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi