Płyta pod Ryzen 9 9900x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
@Umpero To wszystko mam ogarnięte, zastanawia mnie tylko że w apce windowsa 11 do ustawienia HDR max peak pokazuje mi na medium szczytowej jasności 500 a na high 400. Wersja oprogramowania jaką mam to 1301. -
Przez Asag · Opublikowano
EA to też testy ekonomii gry (mówię poważnie). Dając darmowe respece raczej ciężko cokolwiek przetestować. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Najbardziej ciekawi mnie cena za 5080. Czy będzie 5000zł jak za 4080S czy wywalą 7000zł. Karta ma mieć tylko 16GB, ma specyfikacje bliską 5070Ti i jest tak wykastrowana, że mogliby dać te 5000zł. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Coś tam pomaga. Ważne, że leków nie muszę brać. U mnie to temat rzeka. Nie pomaga też moje ADHD które niezbyt pozwala na odpoczynek. Żeby zwizualizować - po 20:00 pojechałem dziś na 2h sprzątać w serwisie bo w tygodniu brak czasu Dziękuje. Moja żona by się uśmiała, bo wie jak ja chętnie się uruchamiam do rozmowy o zaburzeniach. Natomiast robię to głównie dlatego, by uświadmiać ludzi czym są takie zaburzenia, depresja, co z tym robić i jak leczyć. A świadomość ludzi jest żadna... -
Przez Send1N · Opublikowano
Czyli co pamięć wirtualna działa mimo że jest wyłączona tam gdzie się ją włącza?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi