Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 2022 4G/64G P619 +Etui+klaw+GW
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Bardzo dobrze lata i świetnie wygląda (jak na możliwości tego silnika). Tylko w jednym miejscu miałem spadek FPS z 70, na 49, ale zmieniłem cienie z Ultra na Wysokie i już poszło do góry. Odnośnie Giny, ona ma bardzo nienaturalne zachowanie jak się z nami przemieszcza. Śmiesznie to wygląda i nieco wybija z immersji. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Witam Jak że już w Like a Dragon jestem już bliżej końca niż początku, pora szykować grunt pod kolejną przygodę -
Przez Jaycob · Opublikowano
Dokładnie, bardzo często występuje takie smużenie na UE5. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Jotka, o Ka nawet nie myśl. Generacja K to krok wstecz w Astrze. Przerobiliśmy kilkanaście K w firmie, jedna Jotka jest z nami do teraz jako auto rezerwowe, kompletnie bezawaryjna. Sama blacha na K mówi o niej dużo, drzwi czy maskę możesz wgiąć ręką jak za bardzo naciśniesz. Jakość montażu wnętrza też pozostawia wiele do życzenia, w J nic nie skrzypi pomimo 320kkm głównie po budowach i kilkunastu kierowców, K zaczynały skrzypieć przy 100-150kkm. Astrą K mogliby mnie torturować i kazać za karę jeździć -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ta gra pokazała w którym kierunku producenci GPU powinni iść. Czyli przyszłoroczne karty nie powinny mieć mniej, jak 12-16GB, te z low end, a TOP 32-48GB.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi