Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
zakup uzywki 4090 to bedzie strzal w kolano, ceny nie beda atrakcyjne. Z DDR6 to nie bedzie tak predko. -
Przez Totek · Opublikowano
Dlatego ja raczej pójdę w 4090 i posiedzę na nim do W4 i GTA VI. Jak już wyjdą te gry to zmiana całej platformy, akurat wyjdzie ddr6 do tego czasu i kolejna generacja GPU, a AM4 za 3 lata to już będzie gruz. Idealna pora na zmianę. -
Przez Send1N · Opublikowano
No nie powiedziałbym że daimę ogląda się lepiej niż superkę ale różne gusta wiadomo natomiast tej serii dużo dał SSJ3 Vegety ciekawy smaczek, dobry pomysł na urozmaicenie, chociaż sam SSJ3 vegeta w tej formie wygląda komicznie Ogólnie z odcinka na odcinek zaczyna przypominać to GT w tym sensie że walczą o zdobycie smoczych kul poprzez pokonywanie coraz to mocniejszych poziomów przeciwników, w tym przypadku "tamagami" jak w GT ze smokami i to mi się podoba, ogólnie od 8 odcinka daima zaczęła mi się podobać, wcześniej to było oglądanie na siłę z sentymentu Coś czuje że może być taka akcja na koniec jak mały Vegetto/Gogeta i będzie kolejne nawiązanie (Gotenks ssj3)
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi