Genesis Zircon XIII - kiepski poślizg na podkładce
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Miałeś chociaż robioną spirometrię? Na jakiej zasadzie w ogóle były wypisane te tabletki oraz co to w ogóle były za tabletki? Jak ja nie rozumiem lekarzy, co rozdają tabletki jak babcia cukierki... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Przecież każda korporacja robi jak najlepiej dla Nas, a nie dla $ -
Przez KiloKush · Opublikowano
Assetto Corsa sprzedała się w liczbie około 5 mln, nawet jak "fani marki" kupią to pewnie gra już na siebie zarobi. Z resztą wsparcie modów ma być. Więc to co najważniejsze zostało zachowane. Ludzie, którzy grają w tej grze np tylko w Shutoko pewnie się przesiądą jak tylko ich mod się pojawi się w Evo. -
Przez indexinfio · Opublikowano
Cześć, Korzystałem wcześniej z aparatu OM-D E-M10 Mark II do zdjęć turystycznych i byłem z niego zadowolony, ale najpierw zepsuła się taśma w podstawowym obiektywie 14-42 mm, a potem coś w korpusie i teraz nie ma obrazu ani w wizjerze, ani na ekranie. Przed ostatnią usterką zapłaciłem za naprawę obiektywu i dodatkowo kupiłem GX80 ponieważ mam też obiektyw 12-200 Olympusa. Bardziej mi odpowiadała obsługa Olympusa ponieważ w Panasonicu mam tendencję do niezamierzonego uruchamiania niektórych funkcji. Zbyt łatwo reagują przyciski. Ważniejszym problemem jest to, że w trybie automatycznym w trudnych warunkach oświetleniowych, czyli na przykład gdy jest pochmurno on często ustawia ISO poniżej 200 co skutkuje ciemnymi zdjęciami. Czy można temu jakoś zaradzić poza ręcznym ustawianiem ISO? Efekt jest taki, że często robię zdjęcia telefonem (S24 Ultra). On sobie lepiej radzi i ma znacznie jaśniejszy obiektyw choć zdjęcia są gorsze. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Kadajo Twoja Ti jest tak mocno wykręcona czy Super robi tak małą różnice?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi