Polowałem na takiego od dawna i albo trasa 250-300km w jedną albo ceny po 500zł i wyżej. Trafiła się okazja, nawet się z gościem nie targowałem choć mogłem, zdziwił się, że tyle zrobiłem po niego. Po nowym roku miał wylecieć pod śmietnik.
Cieszy mnie to bardzo, bo znów się trafiło, nie szukałem nawet, po prostu przeglądałem oferty i zatrzymałem się na jakimś zlomku, patrzę, a tam jakiś duży monitor względem obudowy, niby LCD ale po wejściu w ofertę widzę, że bingo. Od razu się umówiłem po weekendzie i dziś jechałem.
Widziałem wczoraj filmik gdzie zapytali dziewczynę, która nazywa się "modelką" i jest na niebieskiej platformie ile powinien zarabiać miesięcznie mężczyzna mieszkający w Warszawie. Powiedziała, że tak 30-40 tys zł a najlepiej więcej ale ona nie chcę już przesadzać. Ja się nie dziwie takiemu podejściu bo ona zbija kokosy za samo pokazanie stóp to też oczekuję, że jej przyszły partner będzie miał chociaż tyle co ona.
To będzie pewnie zaskoczeniem ale okrągłe 0 Staram się realizować patriotyzm gospodarczy i priorytetowo szukam czegoś polskiego, później od firmy zarejestrowanej w Polsce (np. jakiś sklep a nie allegrowy placeholder z czasem dostawy 2 miesiące). I jeszcze nie miałem takiej potrzeby aby kupować coś z alli czy z temu. Z resztą od paru lat sukcesywnie staram się ograniczać ilość posiadanych rzeczy do potrzebnego minimum. Wyznaję zasadę - jakość ponad ilość.
Rekomendowane odpowiedzi