GMKtec K6 7840HS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Poza PKB u nich nic nie działa jak w krajach rozwiniętych, to trzeci świat we wszystkim poza zasobami pieniężnymi. Tak, notkę można zakopać dwa razy - przez społeczność dodającą notki przed opublikowaniem lub przez niskie noty wszystkich użytkowników twittera po opublikowaniu. Ta propozycja notatki została wywalona tak szybko jak się pojawiła, na pierwszym etapie. -
Przez reddy · Opublikowano
Garść spostrzeżeń z konsoli. Poprawili wydajność w trybie 60fps, obcinając ustawienia no kurczę widać, że było ładniej. Ale głównie gram w 30fps bo lepsze widoki i wystarcza, ale tu zaczęło dropic nie raz, a było dobrze na plus a life, coś zaczęło się dziać w tym kierunku pozytywnego. Nie uświadczyłem przez parę godzin gry spawnu na plecach, co było nagminne, mniej wkurzających psów, spotykam grupy z różnych frakcji przemierzające zone i walczących ze sobą, gdzie wcześniej było kompletnie pusto. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
U mnie teściowa mocno w prawo skręciła ostatnio, będzie ciekawie Już wczoraj mieliśmy przedsmak -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Woda w... lokalu na podłodze = grube przegięcie. Byle tylko wepchnąć odbicie więcej. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Raz na kwartał wspominałem o tym na labie - wspomnę i tu. Wiem, że pytasz o konkretne adresy serwisów. A ja, nie wiem już sam, z czego korzystam, ponieważ zbija mi się to w jedną informacyjną kluskę. Wszystkie serwisy w jednym worku. Od 10 gdzieś lat przestałem odwiedzać strony i serwisy, a to one odwiedzają mnie agregacją RSS (feedly.com). Serwis się podoba, dodaje go raz - i od tej pory to on wysyła mi newsy, a nie ja w nie wchodzę. Newsy agregują się kolejno wedle świeżości. Podział na GRY, IT, Telefonia, region... sprawdzenie co w danej branży piszczy, zajmuje mi max 120 sekund.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi