Próba ogarnięcia wentylatorów w staruchu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Boldwyn · Opublikowano
Miałem podobne zdanie dopóki mi to nie przeszkadzało, czyli mniej więcej do kiedy nie jeździłem z dziecięcym wózkiem a później miałem nieprzyjemność chodzić o kulach po wypadku. 90%kierowców blokujących przejścia czy chodniki ma twoje informacje / to co chcesz powiedzieć totalnie w dupie dopóki nie wyskoczysz na nich z ryjem albo nie zablokujesz wyjazdu. A i tak częściej usłyszysz w odpowiedzi klakson albo wyzwiska niż jakąś refleksję. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Zgadza się, ostatnio sprawdzałem 2.0 TSI to wciągało 0,9 l/h, w przypadku 1.5 TSI to raczej 0,6 l/h -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@Tomasz Niechaj odpowiedz jest prosta - masz od czynienia z "niegamoniami spalinowymi", wiec pytanie dot aut elektrycznych, w zamysle odbierane jest przez nich jako "wprowadzanie innych w blad" -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Chyba ty nie oglądałeś uważnie, wspomnieli odnośnie modów i społeczności, a nie samych gier... Np. Roblox bywa użyty m.in. do kontaktowania się z dziećmi przez pdf. To zupełnie nie był ten typ przekazu... Po prostu skojarzyło Ci się ze starymi nagongami i wrzuciłeś sytuację do jednego worka z napisem "demonizowanie gier". Telewizja na pewno coś tam źle ujęła, ale serio przesadnie się tym nakręcasz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi