Skocz do zawartości

Pomoc (opcje odzyskiwania systemu )windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wyborze języka nie da sie nic zrobić (wybierz metode przy użuciu klawiatury )

Klawiatura nie działa 

Opublikowano (edytowane)

a możesz wejść do biosu?

jeśli nie to masz mały problem 

musisz wejść do biosu i włączyć coś takiego jak USB legancy support (różne płyty mają różne nazwy ale można się domyśleć)

jeśli nie możesz wejść do biosu musisz znaleźć klawiaturę na ps2 lub przejściówkę 

USB/PS2

ps. Zmień nazwę tematu bo nie ma ona nic wspólnego z twoim problemem a wprowadza w błąd

Edytowane przez tobexor
ps.
Opublikowano

Tak do biosu wchodzilem i wyłączyłem suporta usb . Wszystko jest ok moge wybrać czy chce zeby system windows sie uruchomił normalnie czy ma naprawić problem . Problemem  jest to że gdy daje żeby włączył sie normalnie to wali bluescreena i sie resetuje 

Dlatego musze wybierać opcje zeby naprawil błąd po czym otwiera mi sie okno wyboru języka i koniec klawiatura martwa i tak samo z myszką 

Opublikowano
3 godziny temu, Gość R00t napisał:

Niestety nie wiem jak zmienić tyuł

Opublikowano
8 godzin temu, Gość R00t napisał:

Przy wyłączonym też nie działało 

Opublikowano

Nie niestety nie mam cały dom wywróciłem do góry nogami i nic .....

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czy jest "ogarnianie" w ramach zajęć szkolnych, czy pozalekcyjnych?      A to tak teraz nie jest? Dziecko, które chodzi na dodatkowe zajęcia i na nich ogarnia prace domowe lepiej niż zrobiłoby to samo vs te, których rodziców na to nie stać lub też mają to gdzieś. Zatem tych których na to stać, oceny za prace domowe ciągną w górę, a tych co ich nie stać ciągną w dół. Obydwoje mogą być na tym samym poziomie jeśli chodzi o ogarnianie danego przedmiotu, różnica będzie w właśnie w odrobieniu pracy domowej pod nadzorem kogoś, komu się za to płaci. Brak pracy domowej weryfikuje stan wiedzy i umiejętność jej wykorzystania bezpośrednio na lekcji. Ja bym po prostu godzinę lekcyjną wydłużył do 60 minut.    Do tego masz strony internetowe na których możesz sobie zamówić rozwiązanie lub wykupić rozwiązania zadane z konkretnych podręczników. No i jeszcze wspomniany chatGPT czy inne tego typu rozwiązania.  Przykład wykorzystania GPT:   Myślisz że uczeń zastanowi się w ogóle czy to co GPT mu wypluło jest dobrze? Nie. Przepisze i będzie miał wywalone.         
    • Dzień dobry.   Na wstępie: z tematu sprzętu komputerowego wypadłem już dawno temu, więc zadaję pytanie i szukam porad. Nie jestem wymagającym graczem i generalnie mało gram. Nie wyczekuję jakoś specjalnie nowych tytułów.   Budżet posiadam elastyczny, aczkolwiek chciałbym złożyć dość dobry sprzęt jak najmniejszym kosztem. Wystarczy mi 1080p i chciałbym przyzwoity i spokojny sposób ograć STALKERA 2, a w przyszłości Gothica Remake i Armę Reforger/Armę 4, które pewnie będą mniej wymagające.   Z racji tego, że STALKER 2 raczkuje, nie spieszy mi się z zakupem sprzętu, ale chciałbym mieć już pogląd w co celować. Może czekać na jakieś promocje? Macie większą wiedzę w temacie, kiedy najlepiej coś kupić, więc na Was polegam.   Chciałbym to wszystko złożyć w Proline, ze względu na odbiór osobisty. Budżet powiedzmy 3-5tyś zł (im mniej tym lepiej), ale chciałbym przeanalizować kilka propozycji w tym zakresie cenowym.   Pozdrawiam.    
    • Nie w tym rzecz, przebazowania awionetką są nudne, bo lecisz w linii prostej przez 5/10/30 minut. Jakieś loty widokowe już są dużo ciekawsze mimo że każdy wygląda tak samo w 99%.    Osobiście czekam na jakieś przebazowanie/transport cargo w dzicz, Antarktyda, pustynia, może jakaś wyspa. 
    • Ten shuttering na pc masz dalej? 
    • Przecież Corolle nie są wogóle wygłuszone... Jak już cokolwiek jest głośniejsze od Corolli to jest naprawdę tragedia. Rav4 też ma szczątkowe wygłuszenie. W Camry jest znacznie lepiej ale tylko po mieście. Później głośno. Sam mam "Camry Premium" czyli ESa i też szału nie robi. Najgorszy szum od opon i od drogi. Jest to lepszy poziom niż Camry ale dalej wygłuszenie jest mizerne jak na tą klasę samochodu. Niby segment E ale, no sam nie wiem. Już miałem wygłuszać ESa ale dziecko w drodze więc będę zmieniał samochód.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...