Skocz do zawartości

Pomoc (opcje odzyskiwania systemu )windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wyborze języka nie da sie nic zrobić (wybierz metode przy użuciu klawiatury )

Klawiatura nie działa 

Opublikowano (edytowane)

a możesz wejść do biosu?

jeśli nie to masz mały problem 

musisz wejść do biosu i włączyć coś takiego jak USB legancy support (różne płyty mają różne nazwy ale można się domyśleć)

jeśli nie możesz wejść do biosu musisz znaleźć klawiaturę na ps2 lub przejściówkę 

USB/PS2

ps. Zmień nazwę tematu bo nie ma ona nic wspólnego z twoim problemem a wprowadza w błąd

Edytowane przez tobexor
ps.
Opublikowano

Tak do biosu wchodzilem i wyłączyłem suporta usb . Wszystko jest ok moge wybrać czy chce zeby system windows sie uruchomił normalnie czy ma naprawić problem . Problemem  jest to że gdy daje żeby włączył sie normalnie to wali bluescreena i sie resetuje 

Dlatego musze wybierać opcje zeby naprawil błąd po czym otwiera mi sie okno wyboru języka i koniec klawiatura martwa i tak samo z myszką 

Opublikowano
3 godziny temu, Gość R00t napisał:

Niestety nie wiem jak zmienić tyuł

Opublikowano
8 godzin temu, Gość R00t napisał:

Przy wyłączonym też nie działało 

Opublikowano

Nie niestety nie mam cały dom wywróciłem do góry nogami i nic .....

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• 1. Czy Curve Optimiser dla integry działa inaczej niż dla CPU? Mi wraz z upływem czasu napięcie zasilające integry rośnie. 2. Po podłączeniu oddzielnej karty graficznej integra mi się nie wyłącza (płyta to MSI PRO B650M-P). To normalne?
    • Obejrzałem wiele opinii przed premierą, tak samo jak wy. Nie było gry, były opinie tych którzy mogli ją przetestować przed premierą.   I to też jest ciekawostka, do czego potrzebni są ci ludzie, skoro gra jest kiepska ? Jaki mieli mieć wpływ ?   Nie wymądrzam się, ale przez ostatnich kilka miesięcy robię ffb i setupy jak najęty i przynajmniej mogę powiedzieć, że byłem na start gry przygotowany żeby ją prawidłowo przetestować.   Wystarczyły mi 3 godziny, żeby znaleźć w grze jej strukturę w zakresie kierowania i ustawień samochodów - dla mnie to jest najważniejsze, to jest baza.   Reszta jest oprawą i przynajmniej w czasie testu nie powinna przeszkadzać. Początkowe okolice 60-70 FPS były grywalne tak jak na konsoli, lagi były tylko na Replay-ach. Ale gra w kokpicie była płynna i nie przeszkadzała w skupianiu się na jeździe. Jedyne co mogło potwierdzać problem, to wskazania licznika FPS.   A potem wydali patch i wydajność jest na oczekiwanym mentalnie poziomie, licznik FPS pozwala uspokoić emocje   Nie wiem kto ma rację, czy ja czy on, nie interesuje mnie to w takim ujęciu. Fakty - przynajmniej te przedstawione - są takie, że co widzę opinię, to nikt nie wchodzi głębiej w ustawienia. Wszyscy wsiadają jadą i narzekają. A w okienku parametrów na temperaturach opon jak byk widać, że są na domyślnym poziomie.   Już samo to nie daje mi podstaw żeby odnosić się do tych opinii poważnie. Ale o zgrozo, wszyscy na nie czekają, na tego typu opinie.   Trailbraking wychodzi gdy samochód się dobrze prowadzi. A jeśli się nie prowadzi, to raczej nic nie wychodzi, co widać na większości opiniujących filmów.     Na razie ludzie, którzy mają lepsze pojęcie o ustawieniach w większości się nie wypowiadają. Fakty są takie, że na razie tylko @GamersMuscle siedzi i rozkminia podstawy i podaje wskazówki.   Resztą się zlatuje na to sępie sabatowisko.
    • Dobrze, że nie posłuchałem i kupiłem 5060ti 16GB   Brolly kupuj jak najszybciej coś z 16/24GB Vram, bo ceny zaczną lecieć w górę i zostaniesz na 3060
    • Krzysiek fajny chłopak, ale czasami kalafiorkuje jak KV2 na trollu. Z tą NMP wyskoczył jak pryszcz na twarzy niemyjącego się nastolatka. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...