Problem z nową klawiaturą.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Za to Ty stałeś w fabryce TSMC i widziałeś wszystko na własne oczy i masz informacje z pierwszej ręki No i powoływanie się na wiedzę i doświadczenie w alternatywnej rzeczywistości którą sobie stworzyłeś Pełna zgoda na wypowiedź którą cytujesz, w której inny użytkownik określa m.in. 9800X3D chłamem jest potwierdzeniem Twojego zdania. Jesteś fanboyem Intela, który na siłę próbuje oczernić produkt który jest topowy i na który Intel nie ma nawet odpowiedzi. No offence. I wesołych świąt. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Policji czasem nie podnieśli w tym roku mocno wynagrodzeń? -
Przez LeBomB · Opublikowano
Policjant mu wymieniał ogólnie jakie mamy stopnie alarmowe, nie wymienił stopnia delta. Nie ma co rozkręcać, bo niektórzy nie są w stanie pojąć, że nawet robiąc coś legalnie, dla kogoś może się to być podejrzane. Możesz legalnie chodzić po sklepie między półkami, ale np. sposób w jaki to robisz może wzbudzić podejrzenia ochrony. Przykładów jest mnóstwo, było o tym mówione. Jak ktoś ma problem, żeby to zrozumieć to jego sprawa. Bo nie byłoby ich interwencji bez prowokacji autora. -
Przez Dominix · Opublikowano
Teraz mam czas to jednak nie da rady grac ;/ Mam podobny blad co wczesniej, ale teraz totalnie mi uniemozliwia granie. Mam 2 pady od xboxa podlaczone przez BT. BT jest wylaczony, pady tak samo, odpalam gre pokazuje sie komunikat ze wykrylo pady, no ok ale one sa wylaczone. Odpalam gre, biegam sobie normalnie na klawie i myszcze, robie alt+taba albo przechodze kursorem na inny ekran, wracam do gry a tam gra sie przelacza na pada bo na skillach sa przyciski od pada pokazane i nic sie nie da zrobic. Nie reaguje gra komplenie na mysz i klawe. Wczesniej jak wcisnalem enter zeby odpalic czat, to wtedy gra wracala do klawy, teraz nic nie dziala i jedynie alt+f4 moge zrobic, wiec teoretycznie moge grac jak nie zrobie alt+tab albo nie wyjde kursorem poza okno gry. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Do pierwszego aresztu Nie wiem o co chodzi z „dwuprocentowcem”. O zarobki? To by się zgadzało
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi