Gość freaky Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Dzień dobry. Od razu zaznaczę, że komputery to nie moja bajka, stąd pytanie może wydawać się Wam banalne. Laptop zamulał już od pewnego czasu, pomimo atywirusa i regularnego skanowania każda operacja w tym otwieranie stron internetowych wymagała nie lada cierpliwości z mojej strony. Tydzień temu nastąpił przełom, bo po uruchomieniu komputera na ekranie nie odnotowałem żadnej aktywności z jego strony (ekranu). Jest niepokojąco czarny, jakby wygaszony, bo poza tym słyszę ewidentnie słyszę, że "chodzi". Macie jakieś pomysły, jakie rokowania? Dzięki!
Gość Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 serwis. uszkodzony układ graficzny. naprawa 300-750zet
Gość Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 równie dobrze może być uszkodzona taśma od ekranu albo sama matryca jak możesz podłącz laptopa pod zewnętrzny ekran/tv jak będzie obraz na zewnętrznym to znaczy ze sama matryca/ taśma jak nie to niestety coś z innymi częściami, równie dobrze może to być i procesor albo pamięci ram nie koniecznie układ graficzny co do zamulania to pewnie dysk ma juz dosyc wymiana dysku na nowy (najlepiej SSD) daje dużo do pracy nawet do samego przeglądanie internetu
Gość Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Sprawdź tak jak kolega wyżej Ci napisał. Dzięki temu może uda się nieco zaoszczędzić ;)
Rekomendowane odpowiedzi