Skocz do zawartości

RTX 4080 (SUPER)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Kupię kartę graficzną:

• RTX 4080 (SUPER)

Normalnie cenowo, od 5000 zaczynają się w sklepach, nie dam 6000 xD

Gwarancja przynajmniej rok.

Najlepiej poprzez Allegro, ewentualnie osobiście (Kielce).

Na forum jestem codziennie także można składać oferty na pw.

Edytowane przez ztx
  • ztx zmienił(a) tytuł na RTX 4080 (SUPER)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• https://strefainwestorow.pl/gaming/cdprojekt-nowe-tresci-wiedzmin3-dlc
    • Jedynka jest już jednak wyraźnie nadgryziona przez ząb czasu, ale i tak dałbym jeszcze szansę. Muzyka z pierwszego StarCrafta IMO już kultowa.     
    • Piszę cały czas o iCHILLU. Mam wątpliwości bo na reddicie było coś takiego: https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1mf2fda/some_thoughts_about_the_inno3d_ichill_rtx_5080_vs/     Let's start with the cons of the iChill 5080 when compared to the FE 5080: - Fanstop does not work with the included bios - Fancurve in general is messed up and fans spin at 1450rpm in idle (43%) - Inno3d TuneIT Software just sucks and is unable to control the cards RGB   Więc bądź tu mądry i pisz wiersze
    • Wiesz nie weryfikuję wszystkiego i dlatego napisałem że na stronie msn napisali że to byli obywatele Ukrainy... a podobno to może nie być jej konto  Taaa bo tyle tego tutaj wklejam... że to główne moje zajęcie 
    • No to przypadkiem im tak wychodzi! To wcale niepodobne! Mądrzejsze o tym nie wspominać! A pamiętasz co się działo za BLM?! Tam to to dopiero było!   A, czyli to Policji wina, że agenci ICE zabijają? Wyborne! W jakim filmiku durnego patoinfluencera to usłyszałeś?     Napiszę to raz i zapamiętaj to sobie. Błąd to jest jak sobie za mało papieru do podtarcia tyłka weźmiesz za pierwszym razem, a nie jak strzelasz do rozbrojonego gościa przytrzymywanego przez 5 kolegów za ręce i nogi.    Jeśli zrozumienie tego jest poza Twoimi możliwościami percepcji (albo nie trafiłeś jeszcze na filmik wyjaśniający ten aspekt) to nie ma o czym dyskutować.    Pokazujesz tylko, że łykasz magowską propagandę influencerów na debilnych filmikach.    Usprawiedliwiasz ICE każdym sposobem. A to policja nie zabezpieczyła, a to broń sama wystrzeliła, a to BLM, a zaraz dojdziemy do tego, że gośc się nadział 44 razy na nóż który funkcjonariusz wyciągnął, żeby sobie obrać jabłko!    Co do błędu już pisałem.   Ciebie martwi to czego magowska proapganda każe się obawiać. To wina mediów!!!!!!!!111!!!   A tym czasem ogladasz na YT wysrywy debilnych magowskich influencerów. I to nie ich wina! Oni to głos rozsądku, który tłumaczy ci jak masz "myśleć" i dlaczego to co wygląda jak egzekucja bo ICE nie mają szkolenia, nerwów, ani nie potrafią zachować procedur, egzekucją wcale nie jest (wina mediów!!1, CNN!, BLM! Miał broń, po co ją miał!!11!) Nie ma co dyskutować, bo każdą podłość, którą ICE, MAGA czy TRUMP zrobią to znajdziesz sposób na whatabousim czy zrzuczenie odpowiedzialności na kogoś innego.  Uproszczona wersja rzeczywistości to ta, w której dajesz influencerom tłumaczyć co masz myśleć, mój drogi zahukany kolego.   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...