Dziwna sprawa z RTX 5090 w X-KOM – skąd mają karty?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Przyjemnie się patrzy na to jaką popularnością nadal cieszy się ta gra. Wiadomo, częściowo przejściowy efekt darmowych nowości, ale i tak łatwość z jaką wyprzedziła w ilości graczy na Steam nowe, świeże produkcje - duch Wiedźmina wśród graczy silny. Nie miałem czasu przeczytać całego wątku, bo nowe posty pojawiają się szybciej niż grzyby po deszczu, więc zapytam - pojawiła się już jakaś konkluzja co do obecnych ustawień, żeby wyciągnąć max z oprawy? -
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Możesz zapisać grę i trzyma ustawienia graficzne. -
Przez voltq · Opublikowano
klasyczna wersja z dlss 5 wyglada lepiej i ma wiecej fps od remastera z PT itd -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Jaka cisza? Mi się już pobrało. HW włosy działają, spadku wydajności dramatycznego nie ma. Bloom zjebany dalej, jestem teraz w Novigradzie, słońce zaszło, dalej jasno jak w pochmurny dzień, PT dalej dziwne. Do tego dochodzi dziwny przeskok, bo słońce właśnie spadło za horyzont i gra przełączyła cienie na te od księżyca w ciągu sekundy, nagle wszystko wygląda inaczej. -
Przez IceMan · Opublikowano
Czym/jak zmienię kolor auta na zdjęciu ? "Zrobię" jakieś uszkodzenia wypadkowe na nim lub je zredukuje ? Nie umiem w EjAj, jestem lajkonikiem w tym temacie Czasami użyłem czatagpt i tyle ...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi