MadDog 326 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Siemanko. Nie siedzę za bardzo w temacie laptopów a mój młody wymyślił sobie ostatnio, że chciałby mieć laptopa na studia. Wszyscy mają to on też chce Studia o kierunku humanistycznym więc wymagania j/n: 1. Długa praca na baterii. 2. Podświetlana klawiatura 3. Do grania ma stacjonarkę z RTX 3070 na stancji więc raczej nie musi mieć jakiejś lepszej karty graficznej. Ale jak przyjeżdża do domu to pewnie chętnie by pograł w WoTa na tym lapku. Więc fajnie jakby WOT działał w jakimś sensownym fpsie i detalach. 4. Fajnie jakby laptop miał szybkie ładowanie i PD aby ewentualnie na przerwie szybko podładować laptopa. 5. W miarę solidne wykonanie. 6. Matryca 14 lub 15,6 cali Z góry dzięki za wszelkie propozycje.
x-kom 284 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) Na studia warto postawić na lekki i smukły laptop. Sprawdź 14-calowy ZenBook ma ładną matrycę, przyzwoite podzespoły i świetne wykonanie (aluminiowa obudowa + standard militarny). Waży tylko 1,35 kg, ma podświetlaną klawiaturę i dwa porty USB-C z Power Delivery i DisplayPort. Jeśli chodzi o WoT, przydałoby się chociaż 2 GB VRAM, ale wtedy laptop będzie cięższy + krótszy czas działania na baterii, więc pytanie, co ważniejsze. Edytowane 31 Stycznia 2025 przez x-kom 1
MadDog 326 Opublikowano 1 Lutego 2025 Autor Opublikowano 1 Lutego 2025 Co powiecie na temat tego lapka? https://www.x-kom.pl/p/1230977-laptop-14-lenovo-yoga-7-14-ryzen-7-8840hs-16gb-512-win11-oled.html#Specyfikacja Po cashbacku wyjdzie dokładnie 3500 zł
Send1N 4 904 Opublikowano 1 Lutego 2025 Opublikowano 1 Lutego 2025 Ta wersja ma zdecydowanie lepszą integrę od tej którą Stever wrzucił więc może się przydać do grania jak wyjdzie cie 3.5k to lepsza opcja od tej wyżej. 1
MadDog 326 Opublikowano 3 Lutego 2025 Autor Opublikowano 3 Lutego 2025 Dostałem jeszcze parę złociszy w kodzie od X-Komu więc wziąłem tą Yogę. Wychodzi poniżej 3500 zł więc myślę, że fajna cena jak za ten model. Byłem sobie go pomacać jeszcze w ME i wydaje się solidną konstrukcją. Dzięki wszystkim za pomoc. 1
Rekomendowane odpowiedzi