Zestaw komputer w ok. 4 tyś.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Nie chodzi o strach, tylko nie ma sensu żyłować płyty/procka dla 7800mt cl32. Na 8000mt mobo wstała dosłownie dwa razy. Żadnych gwarancji nie chcę, bo zanim cokolwiek bym otrzymał od sklepu, to śnieg za rok spadnie, a ja bez komputera zostanę. -
Przez Dimazz · Opublikowano
A na koniec wyjdzie że większość kasy pochłoną wojskowe emerytury -
Przez Elder · Opublikowano
@Fenrir_14 Thermaltake Core P8 Eatx Full Tower Serio taką szafę chcesz używać? -
Przez ptys · Opublikowano
myślisz że Bieden, Harris albo którykolwiek z prezydentów USA pozwoliłby na rozwój broni jądrowej w naszym czy innym kraju? dlaczego nie? wielokrotnie tłumaczyli to, Szewko, zespół S&F i wielu innych, nawet taki Izrael nie robił tego oficjalnie polski wymiar niesprawiedliwości znów w formie, tym razem oskarżyciel, żulka czy innego bodnarenki wpadł pod pociąg Brauna wpierw lewaki od zielonego ładu zniszczyły przemysł ciężki, swoimi działaniami doprowadzili do upadku kopalni, hut, walcowni, odlewni, wykręcili ceny prądu do takiego poziomu że jakakolwiek produkcja przestała być w Polsce opłacalna, kapitał ucieka, bezrobocie rośnie, masowe zwolnienia a teraz to banda nieudaczników dostała olśnienia i chce brać pożyczki aby odbudowywać moce wytwórcze zapytaj Gordona może ci rzuci jakiś frazesem o kosztach społecznych czy zeroemisyjności -
Przez Elder · Opublikowano
@Tomasz Niechaj Prawda. Ten trend wzrostu rozmiarów aut tego segmentu jest wyraźny w ostatnich latach lecz nie mam porównania S-ki 2025-2026 do mojego chrupka i nie wsiadam nawet do nówki jak będzie okazja aby ergonomię wnętrza porównać...nie moja liga. Czy fizycznie czuje się we wnętrzu te powiększenie z zewnątrz rozmiarów aut ...nie wiem. Niech się wypowie ktoś kto sprawdził. Dwa...kocham wolnossące nie wysilone V8 5L pojemności w górę a takich już nie ma od wejścia W222 z turbo/bi-turbo i nie będzie zostaje W221 i nie mam pomysłu na zmianę. Taki kaprys.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi