MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X E OC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
szklana kula, dopóki nie sprawdzisz to się nie dowiesz... nie powinno, ale.. rozumiem że teraz masz 2 kości przykładowo po 8GB osadzone w bankach 2 i 4 chcesz kupić drugi komplet o tej samej częstotliwości i obsadzić 1 i 3 nawet 4 takie same kości mogą i często stwarzają problemy, nawet z XMP bo to dużo większe obciążenie dla kontrolera i wymaga ręcznej obróbki, dlatego zawsze lepszym rozwiązaniem jest 2x16 a sprzedaż tych 2x8.. ale obecna sytuacja jest jaka jest... gdybanie nic nie da, spróbuj, może pójdą od strzała, nie to zwrot, po to jest swoją drogą ddr4 w sklepach też podrożały, może warto jednak polować na uźywki w sensownej kasie, czasem się udaje coś od nieświadomych.. -
Przez Bardak · Opublikowano
Nie generalizujmy. W nocy oglądałem ramy na ME czy coś się kupi pod mojego rupiecia. O północy jakieś KINGSTON Fury Beast 421, teraz już 359. Nie uzyskałem odpowiedzi w innym temacie, jak wsadzę ramy o identycznych parametrach ale różnych producentów to będą ze sobą bez problemu współpracować?? -
Przez galakty · Opublikowano
Nie znajdę teraz, ale masz tu: https://www.euroncap.com/en/results/dacia/bigster/54881 -
Przez trepek · Opublikowano
Blacha się starzeje. Podrzuć linka Tylko do testu, gdzie testują 10 letni samochód vs nowa Dacia. -
Przez huudyy · Opublikowano
Widzę, że nie tylko mi podszedł ten shooting brake Wczoraj zrobiłem trasę Łódź Kraków Łódź praktycznie samymi dk/dw - nigdy kuźwa więcej, zwłaszcza zimą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi