Płyta główna, pilne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
Masz specke na techpowerup,połowa to optymistyczne time spy -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Oczywiscie, ze moze w koncu jest wariatem do tego na tonacym statku. Paradoksalnie im bardziej szaleje tym wieksza szansa, ze go odpala jego krajanie, bo nie kazdemu sie widzi 3 WS. Jak pisalem wczesniej, my mozemy sobie analizowac, ale nikt nie wie co sie wydarzy. Cala nadzieje w decydentach posiadajacych armie ludzi pracujacych na to aby miec najswiezszy i realny obraz sytuacji co pozwala im reagowac w odpowiedni sposob. Po tej wojnie tez powychodza kwatki o ktorych nie mamy pojecia wtetdy moze tez wyjdzie dlaczego podejmowano te czy inne decyzje. Np, malo sie mowi ze Scholz byl wspolpracownikiem niemieckiej SB i jego teczka lezy w Moskie. Wiec jest pewnie szantazowany aby pomagac, ale nie tak jak by mogl. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Z nowszych rzeczy @Wu70 za implementację GPT, fajna zabawa A tak to ogólnie mimo iż siedziałem tam od 2012 roku, to zaglądałem znacznie wcześniej. Również nauczyłem się dzięki wymianie poglądów bardziej wnikliwego wyszukiwania wiarygodnych informacji i przede wszystkim źródeł wielu artykułów. Z ciekawszych wątków w jakich brałem intensywnie i z powodzeniem udział, to fochy fermiego, czyli głównie karty Nvidii GeForce 6xx. Drążąc samemu temat i próbując znaleźć logiczne, mało czasochłonne rozwiązanie bez kombinowania w biosie karty, znalazłem takie i pomogłem, bo niektórym takie rozwiązanie w zupełności likwidowało problem Potem podobne fochy zaczęły stroić któreś karty AMD i moje rozwiązanie również się przydało. Dyskusje o legalności windowsa, te też zawsze coś dawały, bo MS co jakiś czas zmienia pewne drobiazgi w swojej polityce sprzedażowej i licencyjnej. Z wieloma tematami technicznymi dzięki PCL byłem bardziej na bieżąco niż czytając jakieś "newsy" na portalach. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Czekam na meldunek czy dalej gra sypie się przy wyłączaniu z crashlogiem Unreal Engine na czarnym tle.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi