Windows 11 - zmiana podstawowego maila/aliasu konta Microsoft
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
stan na dzisiaj: gre skonczylem ray reconstruction dalej popsute powoduje szumy mimo dedykowanego patcha nr 5 z crashowaniem jest o niebo lepiej optymalizacja taka se -
ta gra to straszny crap. Nowy sezon opozniony o prawie miesiac. Niestety po kilku latach ogrywania codow ja chyba po ten czesci zrobie sobie przerwe. Za duzo grindu, za duzo kolorowych skinow ale za to zero motywacji do dalszej gry i zero klimatu. Model strzelania fajny ale litosci mam dosc -
Przez organiser · Opublikowano
Ja właśnie sprzedałem 5800x3d za 1200 za którego rok temu dałem 1289 i przechodzę na 7500f z aliexpress za 519zl i b850, ileż można siedzieć na tym umarłym am4? Ja siedziałem 7 lat i chciałem coś zmienić i koniec nawet że ten 5800x3d pewnie był wydajniejszy w grach ale co z tego jak będę mógł sobie kupić 9800x3d jak będę miał ochotę a z am4 które umarło co zrobisz? Nic i pisze ci to posiadacz am4 od 7 lat,czas wchodzić na am5 nawet dla rozrywki -
Przez huudyy · Opublikowano
myślę, że tu pies jest pogrzebany - za drugie tego typu przewinienie powinno być bezwzględne pozbawienie wolności na minimum miesiąc-dwa i tyle. -
Masz strasznie roszczeniowy ton wypowiedzi. Co mam Ci wyjasniać? Może masz wycieki pamięci, przeładowanie gry wtedy pomaga. Stalker jest fatalnie zoptymalizowany, gra działa nierówno stąd dropy fpsów. Kolejna produkcja spod znaku "spaghetti code", gdzie naprawienie jednej rzeczy psuje 10 innych, na starym i niedomagającym silniku. Oni tego nie naprawią bo się zwyczajnie nie da. Coś jak opieka zdrowotna w PL - jak coś się psuje rząd może tylko sypnąć kasą i liczyć na to że jakoś to będzie. Cały system trzeba by zaorać i postawić na nowo ale na to nie ma tyle czasu, jaj, pieniędzy. Z tą grą jest podobnie ją by trzeba przepisać w nowym silniku praktycznie od nowa a to przekracza możliwości autorów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi