Wymiana gałki analogowej z efektem halla w padzie od xbox one s i kalibracja.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Pierwsze minuty są bardzo ciekawe, polecam posłuchać To jest niemal bezczelna i jawna zdrada już. Jakim cudem to jest możliwe to, co oni tam odpierdzielają to ja serio nie rozumiem. -
Przez hubio · Opublikowano
@Eltik ale ty mu tego zazdrościsz? Bo jak cię to jakoś tak gryzie, że aż piszesz na forum? Ja wiem czy jest czego? Z takim życiem pod 50tkę może wylądować na ulicy z chorobą alkoholową i innymi chorobami i długiem alimentacyjnym na kilkaset tyś Idę o zakład, że temu sexowi i poznawaniu nowych dziewczyn towarzyszy duża ilość etanolu. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Każdy ma inne priorytety ja jednak osobiście nie chciałbym mieszkać przy jakiejś głównej drodze. Zdecydowanie przyjemniej wyjść z budynku i mieć trochę zieleni niż rozglądać się czy ktoś mnie prawie nie rozjedzie Co racja to racja. Jakoś snu z całą pewnością by mi znacząco spadła gdybym miał świadomość, że będę zakredytowany pod korek na najbliższe 20-30 lat. Naturalnie jak już zauważono obecnie dla większości zakup mieszkania bez kredytu się nie obejdzie ja jednak 3 razy bym się zastanowił czy nie lepiej kupić coś tańszego i mieć większy komfort psychiczny na co dzień. -
Przez Vulc · Opublikowano
Widzisz, byś teraz siedział z kobitą i oglądał, bo przecież "sam zaproponowałeś". 8 sezonów, chłopie. :E Uratowany!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi