Retro Komp
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Jestem w szoku. Bardzo fajna gwarancja. W ogniwach furek mamy ten dyskomfort, że to się dopiero... bada na żywym organizmie niestety. Jak wygląda degradacja itd dowiemy się na własnych przykładach za 5 lat. -
Przez Tester Wrażeń · Opublikowano
It is what it is Zrób sobie UV karty. -
Przez LeBomB · Opublikowano
W ogóle konklawe ma ciekawą historię, która zaczyna się od najdłuższych w historii wyborów nowego papieża Wersja skrócona https://pl.wikipedia.org/wiki/Papieska_elekcja_1268–1271 -
Przez ElectronLamp · Opublikowano
Dzień dobry, od kilku dni jestem posiadaczem 5090 od gigabyte wersja gaming OC i jeżeli chodzi o temperatury to samo gpu ma 80-82 stopnie z silent bios czyli tyle ile w recenzjach natomiast co mnie niepokoi to temperatura pamięci wynosi ona 94-98 stopni podczas grania w cyberpunk i obciążeniu 600W. W dodatku druga rzecz która mnie niepokoi to temperatura podczas przeglądania internetu, normalnie karta w idle ma 49 stopni, natomiast wystarczy przeglądać chwilę internet i temperatura skacze do 57 stopni po czym załącza wentylatory chłodzi do 30 paru stopni i wyłącza po czym znowu mija 10-15min karta osiąga 57 stopni i załącza wentylatory i tak w kółko Z góry dziękuję za pomoc
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi